Mobiili.fi WSJ: Seuraava iPhone-malli hylkäämässä piskuisen 16 gigatavun version

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Tietokonemallinnus mahdollisesta tulevasta iPhonesta.


  Applen ensi syksyn iPhone-mallit, olkoot ne numeroituina sitten seiskaksi tai joksikin kutosen johdannaiseksi, ovat näillä näkymin saamassa entistä väljemmät tallennustilat. Aiempien huhujen ohessa nyt myös Wall Street Journal kertoo erään lähteen maininneen entistä suuremmat tallennustilat.

  WSJ:n Joanna Stern kuvailee monivaiheisesti, miksi heinäkuu on huono aika ostaa uusi iPhone, kun seuraava malli on jo nurkan takana. Yksi syistä on uudistuva valikoima tallennustilavaihtoehtoja. Kun nykyisissä iPhone 6s -malleissa edullisimmat versiot sisältävät tallennustilaa vain 16 gigatavua, on eräs ”Applen suunnitelmista perillä oleva” lähde kertonut, että seuraavissa malleissa pienin tallennustilavaihtoehto on 32 gigatavua.

  WSJ:n raportti vastaa aiempia huhuja, joissa Applen on sanottu viimein hylkäävän pienen 16 gigatavun tallennustilavaihtoehdon. 16 gigatavua on ollut uusissa iPhone-malleissa pienin saatavilla oleva versio jo vuonna 2009 esitellystä iPhone 3GS:stä alkaen. Erään raportin mukaan tuleva perusmallin iPhone tarjoaisi tallennustilaa joko 32, 64 tai 256 gigatavua. Huhutut isommat Plus- ja Pro-mallit taas tarjoaisivat tilaa joko 32, 128 tai 256 gigatavua.

  Apple on tarjonnut ohjelmistopuolella useita apuja pienen tallennustilan kanssa taisteleville. Tiedostojen ja esimerkiksi kuvien tallentaminen pilveen on tehty entistäkin helpommaksi ja sovellusten sekä käyttöjärjestelmän päivityspakettien vaatimia tallennustilamääriä on pienennetty, mutta samalla uudet 12 megapikselin kamerat liikkuvine Live Photos -kuvineen ja 4K-videoineen voivat helposti napata entistä suuremman siivun tallennustilaa käyttöönsä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju