Mobiili.fi WSJ: Apple tuskin tekemässä iPhoneen isoja uudistuksia tänä vuonna

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2095
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  GSMArenan julkaisema tietokonemallinnus iPhone 7:stä muistuttaa hyvin paljon 6s-mallia.


  Tänä vuonna ei kannata odottaa suuria uudistuksia iPhone-malleihin, raportoi Wall Street Journal. Sen mukaan ensi vuonna, kun Applen älypuhelin täyttää 10 vuotta, on luvassa täysin uudistunut malli.

  WSJ:n mukaan tänä vuonna on jälleen odotettavissa jo tutuiksi muodostuneet 4,7- ja 5,5-tuumaiset mallit, eikä kummassakaan ole enää 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää. Kuulokeliitännän kanssa on sahattu edestakaisin jo pitkään, kun huhuja on kuulunut sekä puolesta että vastaan. WSJ:n mukaan liitäntää ei kuitenkaan seuraavassa iPhone-mallissa enää ole. Kuulokeliitännän poistaminen auttaa WSJ:n mukaan tekemään puhelimesta ohuemman ja paremmin vedeltä suojatun.

  Ensi vuonna tulee kuluneeksi kymmenen vuotta ensimmäisen iPhonen julkaisusta, ja WSJ:n mukaan Apple pääsee juhlimaan aihetta täysin uudistuneen iPhone-mallin kanssa. Sen uudistuksia tulevat lehden mukaan olemaan muun muassa reunasta reunaan ulottuva OLED-näyttö, joka tekee myös tarpeettomaksi tutun kotinäppäimen. Touch ID -sormenjälkitunnistin tullaan lehden mukaan tekemään osaksi näyttöä.

  Syy ison uudistuksen jäämiselle ensi vuoteen ei WSJ:n mukaan niinkään liity 10-vuotisjuhlaan, vaan siihen, ettei Applen laitteelle kaavailema teknologia ole vielä valmista julkaistavaksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju