Mobiili.fi Woltilta iso läjä uudistuksia – Lisää toimitusalueita, vähemmän lisämaksuja

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Wolt


  Ravintolaruoan tilauspalvelu Wolt ilmoitti tänään useista uudistuksista. Suomesta ponnistava ja parhaillaan muihin maihin pyrkivä Wolt on jälleen laajentanut toimintaansa kotikonnuillaan ja uusinut samalla ruokatoimitusten hintoja.

  Wolt kuljettaa jatkossa ruokaa Helsingissä myös Arabianrantaan ja Länsi-Pasilaan. Näiden alueiden kotiinkuljetuksia on yrityksen mukaan toivottu kovasti. Lisäksi ravintoloiden kuljetusalueiden rajaaminen on muutettu postinumeroista tarkkoihin karttoihin, jotka ovat nähtävillä kunkin ravintolan menun yhteydessä.

  Samalla nykymuotoinen pienten tilausten lisämaksu poistuu. Aiemmin alle 20 euron tilauksista on peritty 2,5 euron lisämaksu, mikä on harmittanut yksin ruokaa tilaavia. Jatkossa lisämaksu peritäänkin vain alle 10 euron tilauksista, jotka ovat Woltin mukaan erittäin harvinaisia.

  Vastapainoksi palvelu tiukentaa hieman pitkien kuljetusten lisämaksuja. Jatkossa yli 1,5 kilometrin toimitukset maksavat kaksi euroa lisää jokaiselta ekstrakilometriltä. Woltin mukaan tämäkin muutos on tehty käyttäjien toiveiden mukaisesti, sillä pitkien toimitusten lisämaksut on nähty pienten tilausten lisämaksuja järkevämpinä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju