Mobiili.fi Wolt sai kilpailijan – uusi ruoan kotiinkuljetussovellus saatavilla tänään

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Berliiniläinen ravintolapalvelu foodora on lanseerannut mobiilisovelluksen. Foodoran avulla kuluttajat voivat tilata ruokaa kotiin ravintoloista – jopa sellaisista, jotka eivät itse tarjoa kotiinkuljetusta.

  Foodora aloitti toimintansa Suomessa kesäkuussa. Tähän asti kotiinkuljetukseen erikoistunut foodora on toiminut verkkosivupohjaisena palveluna ja pääasiassa Helsingin alueella. Nyt foodoraa voi kuitenkin käyttää myös iOS-sovelluksella.

  Suurin uudistus on, että mobiilisovelluksessa käyttäjät voivat seurata kuljettajan liikkumista reaaliajassa. Lisäksi asiakas saa tiedon tilauksen tarkasta saapumisajasta. Foodora lupaa toimittaa tilaukset noin 30 minuutin kuluessa, kiitos tarkkaan rajattujen toimitusalueiden. ”“Foodora panostaa laadukkaaseen ruokaan, ystävällisiin pyörälähetteihin ja nopeaan kuljetukseen”, foodora Finlandin toimitusjohtaja Ville Vasaramäki kertoo. Palvelun valikoimassa on jo monia suosittuja ravintoloita, kuten Street Gastro, Fafa’s, Cantina West ja Domo.

  Foodora saapuukin selvästi kotimaisen Woltin kilpailijaksi, sillä molemmat tarjoavat helsinkiläisille ruokatoimituksia suosituista ravintoloista. Toki Woltin tarjonta on hieman erilainen, sillä kyseisen sovelluksen kautta tilanneet voivat myös napata ruoan itse mukaan tai syödä paikanpäällä.

  Foodoran tuoreen mobiilisovelluksen löydät Applen App Storesta. Palvelua voi myös käyttää verkossa osoitteessa www.foodora.fi.

  [​IMG]
  foodora

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju