Wlan-mokkulan korvaaminen tabletilla

Keskustelu osiossa 'Tabletit', aloittaja JREwing, 1/10/13.

 1. JREwing

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/6/13
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Lumia 920
  Tarkoituksena selvittää, onko järkevää korvata esimerkiksi Dnan tarjoama 4G Sierra WLAN -mokkula tabletilla. Tabletinhan voi laittaa jakamaan nettiä langattomasti muihin kodin internet-laitteisiin. Käytännössä varmaan silloin tabletin on hyvä olla latauksessa kiinni, jotta akku ei lopu.

  Pilaako tämä ajan kanssa akun? Mitä muita hyviä/huonoja puolia?
   
 2. tikru87

  tikru87 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/8/11
  Viestit:
  974
  Tykkäykset:
  331
  Puhelinmalli:
  Note 3
  Kyllähän tuo akun käyttöikää syö jos koko ajan laturissa kiinni... samanhan se tekee läppäreissä ja puhelimissaki. Ainoa hyvä puoli minkä äkkiseltään keksii niin tuolla saisi yhden laitteen ja yhteyden talouden kustannuksista pois.
   
 3. tuborg

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/10/13
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  samsung
  Itellä on ollut androidi puhelin jo vuodenpäivät jakamassa yhteyttä. Tyytyväinen oon ollu ja välillä annan akun kulua tyhjäksi.
  Muuten on ollu kokoajan piuhan päässä kiinni. Ei oo vielä ainakaan akku kovin kärsiny kun välillä oon testannu.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ei, jos mietit yhteyden ja käytettävyyden kannalta.

  Meinaat noita 3G/4G tabletteja, monia joo voi laittaa.

  Juu, ei se montapäivää, jos päivääkää kestä.

  Ei, jos pitää latauksessa, eli ei teknisesti sen kummepaa kuin taskumokkulassa, edelllettys ettei kuumne ja lataus tekniikka hanskassa.

  Hyviä puoli, ei pikaisesti mitään, --- tai no jos sellainen tabletti johon saa jotain lisäarvoa tuohon hommaan enemmänn kuin esim mainitsemaasi mokkulaan.

  Huonoja puolia, täppäri ei ole suunniteltu tuohon hommaan, ei ulkoisen antennin liitäntöjä, ei välttämättä reittimen säätöjä, wifi paukut voi olla heikompia, ja voi olla ettei suunniteltu 24/7 jakamiseen jne. hallinta ehkä vain itse laitteessa ja sekin voi olla suppea (no tapletteja on laidasta laitaan)


  ***
  ->
  Ajatus kohteissa joissa jokatapauksessa tarvitaan 4G tabletti ("kiinteästä muutaman metrin säteellä) joka lisäarvona tarjoaa kohteeseen riittävän yhteyden jako kyvyn. no harvoin kai tarvii 4G tablettia kiinteästi.... eli uushankintaa jos miettii niin wifi täppäri + wifi mokkula.


  Eli en näe miksi Sierran 4G mokkulan tilalle hommata tabletti. Jos se mokkula puuttuisi mutta ylimääräinen 4G tabletti liittymällä jouten, niin nkevyeen käyttöön voisi kokeilla. säästäis reilun satasen (jos ei tabia tarkoitus kuitenkaan myydä)
   

Jaa tämä viestiketju