Windowsille jatkossa uusia ominaisuuspäivityksiä kahdesti vuodessa – seuraavan päivityksen...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103
Microsoft on vahvistanut tänään aikovansa jatkossa päivittää Windows 10 -käyttöjärjestelmäänsä merkittävillä uusilla ominaisuuspäivityksillä kahdesti vuodessa.

Tavoitteena on julkaista päivityksiä puolen vuoden välein maalis- ja syyskuussa. Nyt keväällä 11. huhtikuuta alkaen Microsoft julkaisi Windows 10 Creators Updaten ja seuraavan päivityksen julkaisu on tähdätty syyskuulle 2017. Toistaiseksi tuleva päivitys tunnetaan vasta Redstone 3 -kehitysnimellään.

Microsoftin vahvistus päivitysaikataulusta varmistaa jo käytännössä tiedetyt suunnitelmat sekä yhtenäistää päivityskäytännön Office 365 ProPlussan ja System Centerin kanssa, mikä on tärkeää yrityskäyttäjille.

Microsoft kertoi myös aikovansa tukea Windows 10:n suurempia ominaisuuspäivityksiä kutakin 18 kuukauden ajan julkaisustaan pienemmin päivityksin.

Syksyllä tuleva Redstone 3 -päivitys on tuomassa jälleen Windows 10:een uudistuksia lukuisilla osa-alueilla. Windowsin ilme on uudistumassa Project NEONin myötä, Creators Updatesta pois jääneitä ominaisuuksia, kuten tehtäväpalkkiin tulevat henkilöiden pikavalinnat (MyPeople), on tulossa mukaan sekä lisäksi yhtenä esimerkkinä mahdollisesta viime päivinä esiin nousseista ominaisuuksista on välilehtien tulo kansio- ja tiedostonäkymiin.

Windows 10 on myös saamassa tuen kevyemmät ja edullisemmat laitteet mahdollistaville yleisesti vähävirtaisemmille älypuhelimista tutuille ARM-arkkkitehtuurin suorittimille.


Uutta Windows 10 -sovellusilmettä Project NEONin myötä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom