Mobiili.fi Windows-puhelinten Pokémon GO -viritys PoGo-UWP teki paluun hurjalla päivityksellä – toimii...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  PoGo-UWP.


  Puolitoista viikkoa sitten toimimasta lakannut epävirallinen Pokémon GO -viritys Windows 10 -puhelimille, PoGo-UWP, on saanut päivityksen. Tuoreen päivityksen jälkeen ainakin toistaiseksi PoGo-UWP toimii jälleen.

  PoGo-UWP:n tulevaisuus oli suuri kysymysmerkki sen lakattua toimimasta, sillä Pokémon GOn kehittäjän Nianticin käyttöönottamien rajoitusten ei uskottu olevan helposti kierrettävissä. Tavalla tai toisella PoGo-UWP:n taustahahmot ovat tässä kuitenkin nähtävästi onnistuneet.

  Toimivaksi palaamisen lisäksi tuore päivitys sisältää myös vakuuttavan nipun muita päivityksiä ja korjauksia. Esimerkiksi aiemmin PoGo-UWP:ssä ei aidoista Pokémon GO -peleistä poiketen lainkaan heitetty Poképalloa napattavaa Pokémonia kohden, mutta nyt tämä on mukana kokeellisena toteutuksena. Lisäksi mukaan on tullut uusia karttatyylejä, uusi profiilisivu, Pokémonien omat sivunsa, josta niitä voi kehittää, lisätä voimia tai siirtää, munien hautomismahdollisuus, Google-kirjautumisen mahdollisuus, käännöksiä sekä kaiken kaikkiaan uudistuksia käyttöliittymään.

  Näin ollen PoGo-UWP on nyt päivityksen jälkeen jälleen huomattavasti lähempänä pelin virallisia Android- ja iOS-versioita.

  PoGo-UWP myös pyrkii huijaamaan Nianticin palvelimia ja esittäytymään Windows-puhelimen sijaan iPhonena.

  Ongelmiakin PoGo-UWP:n uudessa versiossa riittää. Osa painikkeista käyttöliittymässä ei vielä todellisuudessa toimi, vaan ovat jo valmiina mukana odottamassa toimintoja, minkä lisäksi esimerkiksi käyttöliittymän epäjärjestystä ja koko sovelluksen.

  PoGo-UWP:n asennustiedostot ovat ladattavissa GitHubista. Asentaminen vaatii hieman erityisiä toimenpiteitä, joihin löytyy myös ohjeet.

  Mitenkään varmaa PoGo-UWP:n hengissä pysyminen ei vieläkään ole. Pokémon GOn kehittäjä Niantic halunnee estää sen edelleenkin, ja näin voi hyvin tapahtua milloin tahansa. Lisäksi jos tekniset estot eivät riitä, on Nianticin mahdollista lähteä PoGo-UWP:n kehittäjien perään myös lakiteitse.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju