Windows-puhelimista katoaa toiminto, Microsoft lopetti myös toisen kehitysprojektin

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Windows 10 Mobile.


Microsoft poistaa Windows 10 Mobilesta Apps Corner -sovellusnurkkaustoiminnon. Syynä on vähäinen käyttö.

Microsoft kertoi poistamisesta uuden Windows-esiversion julkaisun yhteydessä.

”Vähentyneen käytön vuoksi Apps Corner ei ole enää saatavilla Windows 10 Mobilessa alkaen koontiversiosta 15007”, kommentoi Microsoft.

Apps Corner tuli Lumioihin alun perin loppuvuodesta 2014 Lumia Denim -päivityksessä. Se korvasi aiemmin Kids Corner -lapsinurkkauksen. Apps Corner mahdollisti vaihtoehtoisen yksinkertaisemman aloitusnäkymän koostamisen. Apps Corner miellettiin myös aiemman Kids Cornerin seuraajaksi – Kids Cornerin kehitys lopetettiin juuri samasta syystä kuin Apps Cornerinkin nyt: kiinnostus siihen oli vähäistä.

Microsoft näyttää ajavan aktiivisesti alas kehitystyötä Windows 10 Mobilelle. Aiemmin tällä viikolla paljastuivat myös suunnitelmat lopettaa Minecraftin kehitys Windows-puhelimille.

Microsoft on kertonut lopettavansa myös kokeellisen Cache-projektin, jossa kehitettiin uutta muistiinpanosovellusta. Cache pysyy vielä ennallaan toiminnassa helmikuun loppuun asti, jolloin toiminta loppuu kokonaan.

Cachessa oli kyse kokeellisesta Garage-projektista, joten sen kehityksen lopettaminen ei ole suuri yllätys. Microsoft voi hyödyntää Cachen kehityksessä opittua esimerkiksi tuodessaan uusia ominaisuuksia Windowsiin. Lisäksi Microsoftilta löytyy hieman erilaisia muistiinpanosovelluksia jo aiemminkin, kuten OneNote sekä viime vuonna yritysostolla hankittu Wunderlist.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom