Mobiili.fi Windows-puhelimet päivittyvät jatkossa nopeammin – ”Me päätämme, milloin päivitykset jaetaan”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Windows- ja Android-puhelimilla uudet päivitykset ovat levinneet laitekantaan melko hitaasti. Androidilla leviäminen on ollut vielä hitaampaa, koska käyttöjärjestelmästä pyörii todella monia eri versioita markkinoilla. WMPoweruserin mukaan jatkossa Windows-puhelimien päivitykset tulevat luultavasti nopeammin, koska Microsoft ottaa päivityksen vahvemmin omiin ohjiinsa.

  Windows-päivitykset ovat aiemmin tulleet usein eri maiden operaattoreiden kautta, minkä vuoksi niiden saaminen on ollut hidasta. Operaattorit ovat testanneet ja muokkailleet päivitystä, minkä jälkeen jakelu on aloitettu. Nyt Microsoft aikoo itse päättää, milloin päivityksien jakelu alkaa, mutta antaa operaattoreiden testata päivityksiä ja antaa niistä palautetta.

  [​IMG]”Me työskentelemme yhdessä operaattoreiden kanssa, mutta päätämme itse, milloin päivitykset jaetaan. Tulemme jakamaan päivityksissä tietoturvaparannuksia ja uusia ominaisuuksia. Haluamme tehdä sen varmaksi, että käyttävät pääsevät mahdollisimman nopeasti käsiksi uusiin päivityksiin”, Microsoftilta kerrottiin WMPoweruserille.

  Näillä näkymin Windows 10:n päivitykset aloitetaan tämän vuoden loppuun mennessä portaittain. Myöhemmin nähdään, nopeutuvatko Windows-puhelimien päivitykset, mutta se näyttää todennäköiseltä. Applen iPhonet ja Googlen Nexus-puhelimet päivittyvät nopeasti, koska yhtiöillä on käyttöjärjestelmien täysi hallinta ja ne voivat päättää, milloin päivitykset julkaistaan laitteille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju