WIndows Phonen yhteystietojen linkitys

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Qwertyi, 15/12/14.

 1. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29289
  Tykkäykset:
  7537
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Olen koittanut tässä sisäistää tuota WP:n yhteystietojen linkitystä.

  Puhelimena siis Lumia 1020 ja 820. Asia yhteystieojen linkityksestä tuli taas mieleen kun piti henkilön uusi osoite kaivaa esiin. Henkilön tiedot auki ja siellä näkyi linkityksinä 2 kpl Hotmaileja, täysin samoilla tiedoilla sekä 1 Gmail linkitys.

  Olin kyllä tallentanut uuden osoitteen tietoihin, mutta nytpä sitten näkyy taas vanha osoite kummassakin luurissa. Noh, Fonectastahan se osoite sitten löytyi, mutta pitäisi kuitenkin osoitetietojen olla oikein myös luurin muistissa.

  Mistä ihmeestä tuo toinen Hotmail linkitys tulee / johtuu? Varsinkin kun ne on sisällöltään identtiset keskenään. Olen käsittänyt niin että jos yhdessä luurissa muokkaan yhteystietoja, pitäisi niiden automaattisesti synkkautua myös muihin WP luureihin.

  Gmail-linkityksethän päivittää tiedot Gmailin, tai siis Google tilin kanssa. Hotmaili Microsoft tilin kanssa. Onhan nuo yhteystiedot hyvä pitää parissa paikkaa tallella.
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Kohdasta Asetukset (Järjestelmä)-> sähköposti + tilit näet mitä tilejä puhelimessa on asennettuna. Linkitys tapahtuu näiden tilien tarjoamien kontaktien välillä. Asetukset (sovellukset) -> ihmiset valinnan alta löytyy mahdollisuus suodattaa kontakteja eli jättää näyttämättä haluttujen tilien kontaktit.

  Mitä luultavimmin mainitsemallasi henkilöllä on hotmail-osoite esim. myös Facebookin yhteystietona, joten se näkyy kahteen kertaan (kontakti tulee Live -tilin ja Facebook -tilin kautta).
   
 3. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29289
  Tykkäykset:
  7537
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Omassa käytössä on tuo Microsoftin tili sekä Gmail tili.

  Kyseisen ihmisen käytössä ei ole Hotmailia. Tietääkseni. Olen hänen yhteystietonsa linkannut FB profiiliin, mutta silti hänen kohdallaan näkyy 2 Hotmail linkitystä. Kummankin takaa löytyi tuo vanha osoite, jota ei siis ole henkilän Facebookissa tai muualla.

  Joko en ole sisäistänyt täysin tai sitten tämä linkitys on vain tehty huonosti.

  Itsellä pidän näkyvissä Hotmail ja Gmail tilin yhteystiedot. Pitäisikö siirtyä käyttämään vain toista? Pääasiahan on että nimet, numerot ja mahdolliset FB tiedot löytyy yhteystiedoista.
   
 4. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Ei yhteystietoja pitäisi mistään itsestään ilmestyä. Kannattaa katsoa esim. tietokoneen selaimen kautta Hotmail- tilin yhteystiedot, josko sieltä löytyisi vanhoja kontakteja (missä ko. osoite on yhteystietona) kummittelemassa. Olettaen siis, että linkitykset viittaavat Hotmail -tiliin ja käsitin asian oikein.

  Yhden tilin käyttäminen voi helpottaa kontaktien hallintaa, mutta itsellä on tällä hetkellä Lumiassa useampi tili käytössä ilman ongelmia.
   

Jaa tämä viestiketju