Mobiili.fi Windows Phonella tapahtuu: Spotify päivittyi ja GoPro-tuki lakkasi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Windowsin mobiililaitteiden sovellusvalikoima tarjoaa jälleen käyttäjille sekä hyviä että huonoja uutisia. Spotify jatkaa monien muiden suurtoimijoiden tavoin alustan tukemista, mutta samalla toiset pelurit hyppäävät pois Windows Phone -kyydistä.

  [​IMG]Spotify ilmoitti aiemmin tässä kuussa lopettavansa Windows Phone -tukensa. Käyttäjien onneksi kyse oli kuitenkin virheellisestä viestinnästä, eikä sovellus ole toistaiseksi katoamassa alustalta.

  Tästä todistaa se, että Spotify on päivittynyt jälleen Windows-laitteilla. Aiemmasta 5.2-päivityksestä poiketen tuorein 5.2.2-päivitys ei tuo mukanaan suuria uudistuksia, mutta paranneltua suorituskykyä ja virhekorjauksia lupaillaan silti. Päivityksestä kertoi Windows Central.

  Kolikon kääntöpuolelta löytyy näppäristä toimintakameroistaan tunnettu GoPro. Aiemmin yhtiö on tukenut Windows Phone -laitteita kiitettävästi, mutta MSPowerUserin mukaan kelkka on nyt kääntynyt. GoPro ilmoitti nimittäin lopettavansa uusien ominaisuuksien tuomisen Windows Phone -sovellukseensa. Samalla Windows Phone -latauslinkki on kadonnut sovelluksen kotisivulta.

  GoPro-tuki ei kuitenkaan lopu Windowsilla kuin seinään, sillä vanhat versiot sovelluksesta ovat edelleen käytettävissä. Yhtiö kertoo haluavansa näin varmistaa, että mahdollisimman moni voisi yhdistää kameransa puhelimeensa.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju