Windows Mobilea tai muuta jännää, HTC Hero..?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Imperial, 24/8/09.

 1. Imperial

  Imperial Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/05
  Viestit:
  864
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6
  Otsikon kaltainen vekotin on alkanut vähäsen kiinnostaa, vaikka puhelimesta itsestään saati alustasta en tiedä mitään. Tietenkin muita saa ehdottaa jos sattuisivat sopimaan tämänhetkisiin himoihin yhtä hyvin ellei jopa paremmin.

  Tärkeimpinä vaatimuksina jonkin sortin nettimahdollisuudet, luonteva messengerin käyttö sekä suurin piirtein N82:n kameran tasoinen kuvauslaite.

  · Miten monipuolista ohjelmatarjontaa ko. alustalle on tarjolla vrt. esim S60? Ensimmäisenä mielessä ainakin Blacklistin kaltainen softa jolla voi torjua tietystä numerosta tulevat puhelut jne.

  · Aiemmin mainittua msn messengeriä tulee käytettyä häpeällisen paljon. Sellaisenkin luulisi löytyvän, mutta minkä laatuisena? Ulkoasultaan/ominaisuuksiltaan tietokoneella käytettävään ohjelmaan verrattuna.

  · Miten on näytön toimivuuden laita, herkkyys ja tunnokkuus? Ottaako näyttö vastaan useampia painalluksia samaan aikaan?

  · Entä miten "näppiksen" käytettävyys kirjoitettaessa?
   
 2. Rapis

  Rapis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/5/07
  Viestit:
  2520
  Tykkäykset:
  98
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3 Gold
  Wintoosa laitteelle on varmasti enemmän ohjelma tarjontaa mitä s60 olemassa. Kait?
  Kameraa jos ajattelee vastaan on kyllä tullu kohtuu kamerallisia Winmo luureja, mutta taas sitten niitten kamera sovellukset on hitaita ja ihan täyttä kuraa.

  Androidille ilmaan tuu markettiin joka päivä uutta softaa ja ihan lepposta hommaa kokeilla ja testailla mitä immeiset niihin saa tehtyä.

  Messengeritä sen verran, että ainaki 6.1 Win puhelimissa on ihan windows live messenger itessään ja se nyt ei paljoo koneen messengerille häpeile.

  Androitiinki löytyy vaikka jos minkälaista pikaviestin ohjelmaa mikä tukee vähän kaikkee. Itse tykkään tuommosista mikä tukee yhtä aikaa facebook chattiä ja messengeriä.

  HTC Herossa on ihan kohtuullinen kamera, mutta tarttee valosat olosuhteet, että sitäkään ei nyt oikeestaan kamerantakia kannata laittaa, mutta käytettävyys on vuosia windoosaa edellä.

  Näppäimistöt on pitkälle maku asia ja kuin äkkiä niitä oppii käyttän :)

  Toivottavasti tuosta jotain selkoo ja suuntaa saa =)
   
 3. Infra

  Infra Vuoden foorumilainen 2014 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  60   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  26273
  Tykkäykset:
  9586
  Puhelinmalli:
  Vaihtuu jatkuvasti
  Jos oikeasti mietit WinMo tai Android luurin välillä niin ota nyt ihmeessä tuo ensimmäinen.

  Microsoft on tosin julkaisemassa uuden version Windows Mobilesta (6.5 taisi olla versionumero) mutta harvat valmistajat antavat mahdollisuuden päivittää puhelimen käyttiksen, vaikka se oikeasti mahdollista olisikin.

  Itse kyllä noista suositelen ehdottomasta Android luuria, ja erityisesti HTC Heroa.
   
 4. Imperial

  Imperial Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/05
  Viestit:
  864
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6
  Niin tosiaan, kävin kaupassa ihmettelmässä Heroa ja olihan se äärimmäisen sekavan tuntuinen. Tietenkin kun kosketusnäytöllisiä ei ole oikein tullut käyteltyä, saati sitten tuollaisen käyttiksen kera olevia. Varmasti moiseen tottuisi ja asiat saisi ajan myötä viimeisteltyä oman mielen mukaan.

  Näyttö itsessään oli muutamaan muuhun kosketusnäytölliseen verrattuna paremman oloinen. Vaikka yleensä pienillä/omituisen mallisilla näppäimillä varustetut puhelimet sopivat sormilleni, niin kirjoittaminen kosketusnäytön avulla ei oikein luonnistunut.. mutta eipä se onnistu näin kylmiltään kännykän qwertyjen kanssakaan.

  Täytyykin vielä perehtyä, että millaisia ohjelmia on tarjolla.
   

Jaa tämä viestiketju