Windows mobile puhelin?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja sahkari, 7/1/08.

 1. sahkari Vieras

  0   0   0

  Tuossa miettinyt josko ostaisi jonkun seuraavista:

  HTC S730 : http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=26321

  E-TEN Glofiish M700: http://www.expansys.fi/p.aspx?i=160986

  Vai joku muu?

  Toi eten kiinnostaisi siksi että siinä on Windows mobile 6 (Päivityksellä) sekä gps siru itsessään.

  Olen myös katsellut Asuksen P750 malli sekä HP:n 614c mallia mutta kumpaakaan ei ole vielä saatavilla tässä lähistöllä.


  Onko kellään kokemuksia tuosta E-TEN merkistä?
   
 2. kiksu

  kiksu

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/1/08
  Viestit:
  187
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Desire / Saunalahti
  HTC:n älyluuria jos meinasit niin voisin melkein suositella HTC TyTN II:sta kun pistät S730:n hintaan 100e lisää ja tilaat saunalahdelta.

  Itsellä tilauksessa kyseinen kapula, saa nähdä milloin tulee, on kuulemma varastot tyhjänä tällä hetkellä. Suosittu vehje on.
  Sen verran hyviä asioita tuosta lueskellut niin oli pakkohankinta :)

  Muuten ei ole muista kuin Noksuista kokemuksia ja niistäkin vain vanhemman mallisista nykyiseen 3230:aan asti :p

  EDIT: typo korjattu :>
   
 3. FO110K Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  25/11/02
  Viestit:
  948
  Tykkäykset:
  5
  jep, tätä suosittelen itsekin, sen verran soraääniä tuon S730:n hankkineelta kuulin itsekin että päädyin tytn:n tilaamiseen, eikä ole tarvinnut katua :)
  (saunikselta myös, oman tulo kesti parisen viikkoa aika tarkalleen)
   
 4. kiksu

  kiksu

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/1/08
  Viestit:
  187
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Desire / Saunalahti
  Jepsistä. Kaveri tilasi TyTN II:sen 30.12. ja eilen oli lähtenyt kapula hänelle tulemaan. Itse tilasin nyt 5.1. lauantaina ja eilen soittelin asiakaspalveluun ja sain tiedon, että varastot tyhjänä. Meinas pari ärräpäätä päästä puhelun päätyttyä, niin kovasti kun kapulaa odottelen :p
   
 5. kumikaksonen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/06
  Viestit:
  150
  Tykkäykset:
  1
  Saman tyylistä keskustelua virittelin itsekin tuossa syksymmällä, mutta edelleenkään en ole saanut aikaan hommata uutta luuria. Mitä pidemmälle aika on rientänyt, sitä enemmän näytön tarkkuudelle on tullut merkitystä. TyTN II olisi toki muuten erittäin asiallinen vehje, mutta tuo qvga-näyttö on vain omalla kohdallani jo niin surkea, että en viitsi edes harkita moista. Tämä siis vihjeenä, jos ja kun tulee nettikäyttöä enemmän harrastettua. Qwertyllä varustettuja oletkin ilmeisesti jo katsellut ja sehän se on aika must jos siihen on tottunut.

  Tästä tullaankin siihen kysymykseen, että mikä sitten pitäisi hommata näihin tarpeisiin. Eten M800 oli se mitä odotin kieli pitkällä, mutta se on jostain syystä (muistin määrä?) osoittautumassa huonoksi vehkeeksi lukemieni kokemuksien perusteella. I-Mate ultimate 9502, on tulossa lähiaikoina mutta hinnaltaan tulee olemaan todennäköisesti lähes tuplat muihin nähden. Toshiba Portege G900 on edelleen ehkä ykkössijalla harkinnassa, vaikka ei sekään täydellinen ole. Viimeisen päivityksen jälkeen ehkä kuitenkin jo käytettävä vehje vaikka se GPS puuttuukin.

  Mistä muuten olette hommanneet yleensä noita "eksoottisempia" WM-luureja? Expansys on oikeastaan ainut mikä itsellä on mielessä näille vehkeille, joilla ei maahantuontia Suomessa ole. Tuo toki myös yksi syy, miksi olisi kai helpoin hommata HTC ja tyytyä siihen näyttöön mitä on tarjolla.
   
 6. sahkari Vieras

  0   0   0

  No noita luureja on nyt tullut kuolattua ja tuolla expansysissä olisi myös eten M700 edullisesti tarjolla ja melkein samoilla ominaisuuksilla kuin tytn II. Onko tuota eten M800 tarjolla jossain?

  Rahasta homma ei ole kiinni mutta kun noita luureja on liikaa....

  Nyt on tässä pyöritelty vaihtoehtoja.... Eten M700, HTC TYTN II, HTC S730, HTV Touch dual, Samsung i780, Asus P750 jne.... ja on tuossa jo käynyt mielessä josko ostaisi tuon uuden nokian N95 8gb.

  Tuolta expansyssiltä luultavasti luurini tilaan ja tänään olisi tarkoitus joku tilata mutta kun se on niin vaikeeta......
   
 7. kumikaksonen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/06
  Viestit:
  150
  Tykkäykset:
  1
  Ei taida olla ihan virallisesti mistään vielä saatavissa tuota E-ten M800 mallia mutta tuolla löytyy jo ensimaistiaisia asiasta. Taitaa olla näissä ihan sama kuten muissakin vehkeissä tietokoneista autoihin ja telkkareihin, että koskaan ei ole oikea aika ostaa mitään. :)

  Omat vaatimukset ovat siis alkujaan olleet VGA-näyttö, qwerty-näppis, 3G, GPS ja koko sellainen että sitä viitsii kantaakin mukana (=paino alle 200 g). Täytyy sanoa että on melko mahdoton yhtälö toteuttaa ainakin tässä vaiheessa, mutta uuden luurin tarve olisi silti kova. Jostain pitää aina tinkiä.
   
 8. sahkari Vieras

  0   0   0

  HTC Tytn II tuli sitten ostettua.
   

Jaa tämä viestiketju