Windows Mobile -luuria

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja kumikaksonen, 7/10/07.

 1. kumikaksonen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/06
  Viestit:
  150
  Tykkäykset:
  1
  Hankalaa on päätöksenteko, joten kysäistäänpä täältä asiantuntijoilta. Qtek 9100 kaipaa korvaavaa laitetta, mutta täydellistä ei löydy, ei sitten millään. Vaatimukset ovat tietenkin kovat ja väkisinkin joutuu jostain ominaisuudesta tinkimään. VGA-näyttö, Qwerty-näppis, 3G, GPS, kokoa sen verran että viitsii ykköspuhelimena kuljetella (max paino ehkä jotain 200g), siinäpä tärkeimmät kaikkien perusjuttujen lisäksi. Ja sitten vaihtoehtoihin. Nämä kolme ovat näillä etsinnöillä sopivimmat vaihtoehdot:

  HTC TyTN II
  Näytön ominaisuuksia lukuunottamatta sopiva.

  Toshiba Portege G900
  GPS puuttuu, muuten täyttää vaatimukset.

  E-TEN Glofiish X800
  Qwerty-näppäimistö puuttuu, muuten asiallinen kampe.

  Varauksella myös seuraavia on tullut katseltua:
  O2 XDA Flame
  Ennenkaikkea näyttönsä takia vaihtoehtona. Joutuisi tinkimään useammastakin muusta ominaisuudesta.

  iMate Ultimate 7150
  Julkaisuaika vissiin joskus ensi vuoden puolella, jos sittenkään. Lopullisia specsejä ei ilmeisesti ole vielä varmuudella julkaistu, joten toistaiseksi ei ole varmuutta mitä edes odottaa. Ensimakustelut ainakin vaikuttavat lupaavilta.

  Voi olla, että en ihan kaikkia mielenkiintoisia vaihtoehtoja ole edes löytänyt, joten niistä saa valaista tähän ketjuun.

  Ominaisuustarpeesta vielä sen verran, että todellisuudessa en esim GPS:ää kovin valtavasti tarvi, mutta mielummin ottaisin tuon silti integroituna ratkaisuna kuin että kuljettaisin irtomokkulaa aina mukana. Omassa nykyisessäni on tuo 240*320 näyttö, joten enemmän tarvetta parannukseen on nimenomaan tuolla puolella runsaan netin yms käytön vuoksi. Qwerty-näppäimistöä on myöskin tullut käytettyä sen verran ahkerasti, että palaaminen pelkästään kosketusnäyttöön saattaisi aiheuttaa vakavaa katumusta jatkossa. Varsinkin jos näytön fyysinen koko on tuota jo totuttua 2,8" luokkaa. Kertokaahan mielipiteenne.

  Lisätäänpä vaihtoehtolistaan tänään löydetty kapistus, josta oma ketjunsa tuolla. Kaikki kaipaamani ominaisuudet yhdessä paketissa, taustatiedot muuten tosin vielä aika vajaavaiset julkaisuajankohdasta lähtien.
   

Jaa tämä viestiketju