Windows Mobile 6 ja mms

Keskustelu osiossa 'Windows Phone', aloittaja jukkus, 7/8/07.

 1. jukkus

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  7/4/05
  Viestit:
  109
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Saunalahti - lumia 920
  Terve.

  Minulla on HTC P3600 Windows Mobile 6 Professional käyttöjärjestelmällä.
  Ongelmanani on mms viestien vastaanotto.

  Eli ilmeisesti mmsc serveri ei tunnista laitettani oikein ja siitä johtuen pienentää tulevien mms viestien kuvat olemattoman pieniksi.

  Onko ideoita ratkaisuksi??

  Ja minullahan on saunalahden liittymä
   
 2. K@rtsa Vieras

  0   0   0

  Ei liity kyllä asiaan mutta, miten sulla WM6 rommi on toiminut?
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Onko se toiminu muilla miten? Kavereilla, tutuilla... Sun mielestä siinä ei kuulu olla noin kuvien pienennys, vaikka laite tekee sen näin kun kuvailit. Asetukset... Onko niissä mitään kuvakokoon viittaavaa tai esitystapaan. Itse tuota vekotinta en ole kädessä pahemmin pidellyt vielä. Mutta tarkista vaikka nuo ensin. Mistä muuten päättelet ettei serveri tunnista laitettasi oikein?
   
 4. jukkus

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  7/4/05
  Viestit:
  109
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Saunalahti - lumia 920
  Tiedän, koska ei pienentänyt silloin kun laitteessa oli wm5.
  Kuva-asetukset toki olen katsonut ja nehän ko. laitteessa vaikuttaa vain lähteviin viesteihin.

  Hommahan periaatteessa toimii siten, että kun viesti tulee palvelimelle, niin palvelin kertoo siitä puhelimelle, joka kertoo tyyppinsä palvelimelle. Palvelin sitten muuttaa viestin kokoa sen mukaan mitä ko. laite kykenee käsittelemään.
   
 5. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Aivan.. eli olet sitten perillä enemmänkin tuosta. Eli edellisessä pelaa. Ettei nyt vaan satu olemaan käyttöjärjestelmässä vaan buki tuon osalta. Vai tekeekö se sama käyttis jossain muualla samaa tai jotakin muuta? Tai kelpaako tämä käyttiksen ominaisuudet juuri sinun mallille. Sulle kuuluu tuotetuki varmaan myös. Olisikin kiva saada vastaus sieltä joka tutkii työkseen omia systeemejään. Tarvitset IMEI:n.

  http://www.qtek.fi/tuotetuki.html

  Ilmeisen ongelmaton ei ole silloin 6 versio, joten aina voit kysyä sitä kuitenkin, että aletaanko sitä tukemaan paremmin jos se ei muusta ole kiini nähdäksesi koko toiminta, että toimii.. Tuonkaltainen ei paljon varmaan vaatisi koodausta. Palvelin siis pienentää kuvan mutta ei käsitä, ettei siellä ole HTC uudempaa vekotinta, jossa se taas puolestaan toimisi, ilmeisesti sitten toisella tavalla.. Pitäisikin päästä näkemään, miten se pelaa uudemmassa. Veikkaan, että käyttiksessä pitäisi olla tunniste vain sille sun laitteelle lisänä, ja tällöin tämmöstä ei tapahtuisi. Mutta tuo on mun olettamus..

  Jos on hyväksyttyä ja missään ei kielletä uudempaa laittamasta, mikään ei estä pyytämästä laittamaan asia kuntoon. Kerrothan mielenkiinnosta sitten kuinka sinun kävi?
   
 6. K@rtsa Vieras

  0   0   0

  http://www.qtek.fi/tuotetuki.html tuolta on ihan turha kysyä mitään sillä niin kun siinä lukee niin jostan syystä Saunalahden kytky puhelimet EI kuulu tuotetuen piiriin. Kokeilin piruuttaan ja ei toimi

  Ja "vika" voi olla myös siinä että "kokatut rommit" ei toimi täällä meillä niin kuin pitää. sillä virallista WM6.sta ei ole vielä edes julkaistu P3600.aan ainakaan euroopassa (tuleekohan ollenkaan?). Dopod.in vastaavalle on kyllä Aasian ja Aussi versio julkaistu WWE versio, ja toimii myös P3600.
   
 7. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Ahaa.. ainiin joo.. johan on paska homma... aina tuo Saunalahti joka paikassa, huonoa mainosta... Sitte vaan poijaat oottelemaan jos sieltä jotai tulee, ainahan yhteydessä kannattaa olla toiveiden kanssa.
   

Jaa tämä viestiketju