Mobiili.fi Windows-massat vaativat Pokémon GO:ta – Microsoft pyrkii täyttämään toiveen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2093
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pokémon GO.


  Pokémon GO on ollut lähes kahden viikon ajan kiistatta kaikkien huulilla. Supersuosittu AR-peli on saatavilla vain iOS- ja Android-laitteilla, mikä ymmärrettävästi harmittaa joitakin sivuun jääviä Windows-puhelinten käyttäjiä. Paine Microsoftin päädyssä onkin pelin suhteen varsin kova.

  Nokiapoweruserin mukaan Microsoft on väläyttänyt asiakkailleen toiveita uusimman Pokémon-ilmiön saapumisesta Windows-laitteille. Kommentti löytyi Palautekeskus-sovelluksessa annetusta vastauksesta.

  Microsoft-insinööri Mark S kertoi Pokémon GO:n julkaisua anelevalle kuluttajalle, että yhtiö on saanut ”valtavat määrät palautetta, jossa pyydetään Windows-sovelluskauppaa tarjoamaan kyseistä peliä”. Mark kertoo Store-tiimin selvittävän parhaillaan mahdollisuuksia ja tapoja tuoda Pokémon GO myös Windows-käyttäjien ulottuville.

  Pelkkä selvittelylupaus ei toki tee julkaisusta varmaa, mutta asian noteeraaminen tuonee silti toivoa Pokémon GO:ta epätoivoisesti kaipaileville. Toisaalta vastaavassa tukivastauksessa väläyteltiin aiemmin myös toivoa Snapchatin tulosta, mitä Windows-alustaa tuntevat tahot pitävät edelleen äärimmäisen epätodennäköisenä.

  Pokémon GO sai ensimmäisen virallisen julkaisunsa heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Sittemmin peli on laajentanut pikkuhiljaa saatavuuttaan markkina-alueelta toiselle, saapuen menneenä viikonloppuna viimein myös Suomeen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju