Mobiili.fi Windows 10 täyttää vuoden – suuri ilmaispäivitys juhlistaa merkkipäivää elokuussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Microsoft lupasi aiemmin tänä vuonna, että Windows 10 saa tuntuvan Anniversary Update -päivityksen kesän aikana. Nyt tälle Windows 10:n yhden vuoden ikää juhlistavalle päivitykselle on saatu julkaisupäivä.

  Windows 10 Anniversary Update saapuu ladattavaksi elokuun 2. päivä. Kyseessä on kaikille Windows 10 -käyttäjille ilmainen päivitys, joka lupailee parannuksia ja uusia ominaisuuksia monilla osa-alueilla.

  Eräs suurimpia uutuuksia synttäripäivityksessä on Windows Ink. Kyseessä on alusta, joka mahdollistaa monipuoliset stylus-ominaisuudet Windows 10 -laitteilla. Käyttäjät voivat esimerkiksi tehdä nopeita muistiinpanoja käsin, hahmotella ideoita piirroksin tai muokata ruutukaappauksia kynän avulla.

  Lisäksi monet sovellukset saavat erityisiä Ink-toimintoja. Esimerkiksi Office tukee jatkossa käsin kirjoitusta ja Kartat-sovelluksessa kynällä voi hahmotella vapaavalintaista kulkureittiä.

  [​IMG]
  Windows 10 ja muistiinpanot kynäillen.


  Microsoft Edge -selain muuntuu Anniversary Updaten myötä virtapihimmäksi ja muistitehokkaammaksi. Tietoturvaa ja kätevyyttä taas luvataan laajentamalla Windows Hello -kirjautumistoimintoa verkkosivujen ja sovellusten käyttöön. Samalla Windows Defenderiä parannellaan esimerkiksi aiempaa monipuolisemmilla turvatarkastusten hallintavaihtoehdoilla.

  Näiden lisäksi Cortana saa uusia toimintoja niillä markkinoilla, joilla apuri on saatavilla. Jatkossa Cortana löytyy Windows 10 -laitteen lukitusruudun yltä, mahdollistaen monia pikkutoimintoja ilman tarvetta avata laitteen lukitusta.

  Windows 10 Anniversary Update on ladattavissa 2. elokuuta alkaen. Kymppiä vanhempaa Windows-versiota käyttävien on kuitenkin hyvä huomioida, että ilmaisen Windows 10 -päivityksen jakelu loppuu 29. heinäkuuta. Uusien ominaisuuksien pariin kaipailevien kannattaa siis vaihtaa Windows 10:een ennen sitä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju