Mobiili.fi Windows 10 saa jatkossa kaksi isompaa päivitystä vuodessa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Microsoft on jo aiemmin ilmoittanut, että Windows 10 on sen ”viimeinen versio” Windowsista, eli esimerkiksi Windows 11:a on turha odottaa. Windows 10:ä on kuitenkin tarkoitus päivittää säännöllisesti, ja nyt Microsoft on kertonut tarkemmin noista päivityssuunnitelmista.

  Taiwanissa järjestetyssä WinHEC-konferenssissa puhunut Microsoftin Chris Riggs kertoi, että isompia ”feature update” -päivityksiä tullaan julkaisemaan kaksi kertaa vuodessa. Pienempiä uudistuksia ja lähinnä virheenkorjauksia sisältävät ”kumulatiiviset päivitykset” jatkuvat kuukausittain, mutta isompia uudistuksia tuovia päivityksiä julkaistaan kuuden kuukauden välein.

  Riggsin mukaan nämä ”ominaisuuspäivitykset” käyvät ensin läpi kuuden kuukauden kehitys- ja testivaiheen Insider-ohjelmassa, minkä jälkeen niitä aletaan vaiheittain jakaa kuluttajaversioiden käyttäjille.

  Ensimmäinen ”ominaisuuspäivitys” on kesän aikana julkaistava Redstone 1, eli Anniversary Edition -päivitys, joka juhlistaa Windows 10:n yksivuotissyntymäpäiviä. Varsinainen Redstone-päivitys on jaettu kahteen osaan, mikä tarkoittaa, että Redstone 2 julkaistaan puoli vuotta Redstone 1:n jälkeen, eli mahdollisesti ensi tammikuussa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju