Windows 10:n ensi kuussa julkaistava Creators Update lievittää päivitystuskaa merkittävästi

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15359
Reaktiopisteet
103
Windows-Update-1-700x394.png


Windowsin päivitykset ja niiden aiheuttamat odottamattomat uudelleenkäynnistymiset ovat monien käyttäjien murheenkryyni, mutta kevään aikana saapuvan Windows 10:n Creators Update -paketin on määrä auttaa merkittävästi. Windows 10 on suunniteltu pysymään automaattisesti ajan tasalla, mutta käyttäjiltä saatu runsas palaute on saanut Microsoftin hölläämään sääntöjä, yhtiö kertoo blogissaan.

Creators Update -paketin odotetaan saapuvan huhtikuun aikana, mutta Windows 10 ilmoittaa, kun päivitys julkaistaan, ja järjestelmä myös ilmoittaa, kun päivitys on valmiina koneelle asennettavaksi. Käyttäjä voi halutessaan valita, milloin päivitys koneelle asennetaan, jolloin asennus ei häiritse esimerkiksi tärkeitä töitä. Lisäksi samassa yhteydessä kone ilmoittaa uudistuvista yksityisyysasetuksista, ja käyttäjä voi käydä yksityisyysasetukset helposti ja ohjatusti läpi päivityksen asennuksen yhteydessä.

Kun Creators Update on asennettu, muuttuu myös tulevien päivitysten asennus. Kun kone ilmoittaa päivitysten olevan valmiita asennettaviksi, voi käyttäjä asentaa ne ja käynnistää koneen uudelleen välittömästi, valita tietyn ajankohdan automaattiselle asennukselle tai torkuttaa ilmoitusta, jolloin se tulee uudelleen esiin kolmen päivän kuluttua. Kolmen päivän torkutusta voi tarvittaessa myös tehdä toistuvasti. Lisäksi koneelle määritettävän Aktiivisen ajan voi venyttää 12 tunnista jopa 18 tuntiin. Tuona aikana kone ei tarjoa uudelleenkäynnistyksiä tehtäviksi.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom