Mobiili.fi Windows 10 Mobile sai virallisen Instagramin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2178
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Instagramin sovellus Windows 10 Mobilelle julkaistiin maaliskuussa beta-testiversiona, mutta testivaihe on nyt ohi, sillä Instagramin virallinen Windows 10 Mobile -sovellus on julkaistu.

  Virallinen sovellus tuo Windows 10 Mobile -puhelimien käyttäjät samalle viivalle Android- ja iOS-käyttäjien kanssa, eli sovelluksesta löytyvät nyt kaikki olennaiset Instagram-koukut ja -niksit. Mukana ovat muun muassa tuet videoille ja vaihdettaville käyttäjätileille, Tutki-toiminto uusien julkaisujen ja julkaisijoiden löytämiseksi sekä Direct suoraa viestittelyä varten. Lisäksi Instagramin Windows 10 Mobile -versio tuo sovelluksen uudet kuulumiset näkyviin suoraan työpöydälle, kiitos Live Tiles -tuen.

  Instagramin omistava Facebook on muutenkin tarjonnut ilouutisia Windows 10 -käyttäjille, sillä viralliset versiot Facebookin ja Facebook Messengerin sovelluksista on julkaistu Windows 10 -tietokoneille ja -tableteille. Virallista Windows 10 Mobile -versiota molemmista sovelluksista joudutaan kuitenkin odottelemaan vielä tovi. Microsoftin blogissa tosin mainitaan, että Windows 10 Mobile -käyttäjille on luvassa uutisia Facebookin suunnasta piakkoin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju