Windows 10:een tulee kirjakauppa – toinen merkittävä uudistus viivästyy

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103
Windows 10:n keväällä, näillä näkymin huhtikuussa, tulevasta Creators Updatesta on jälleen julkaistu yksi uusi esiversio koontinumeroltaan 15014.


Kirjakauppa tulee Windows 10:een.


Esiversion myötä Windows 10:een on tullut mukaan uutuutena kirjakauppa. Näin myös Microsoft laajentaa kauppansa valikoimaa Applen ja Googlen lailla kattamaan myös e-kirjat. Kirjojen osalta voi muuttaa tekstikokoa, väriteemaa ja muita yksityiskohtia lukemisen helpottamiseksi. Kirjoja voi lukea myös Windows 10 Mobile -laitteilla.

E-kirjojen tuki on myös osa Microsoftin Edge-selainta. Sen kautta voi lukea myös EPUB-standardimuodossa olevia kirjoja kaupan ulkopuolelta.

Yksi toinen merkittävä 15014-esiversion uudistuksista on mahdollisuus valita Windows 10:n korostusväri täysin vapaasti, kun aiemmin valinta on pitänyt tehdä vain annetuista vaihtoehdoista.


Korostusvärin voi nyt valita täysin vapaasti.


Samalla Microsoft on nyt kertonut, ettei aiemmin jo Creators Updaten osaksi julkistettu MyPeople olekaan tulossa vielä.

MyPeople on tuomassa valitut ihmiset suoraan Windowsin tehtäväpalkkiin. Tiedostoja voi jakaa näille ihmisille vain raahaamalla sen halutun henkilön kohdalle. Samoin henkilökuvakkeet tarjoavat nopean pääsyn esimerkiksi Skype-keskustelun aloittamiseen.

Viivästymisen myötä MyPeople saattaa siirtyä osaksi syksynä odotettavaa Creators Updaten jälkeen seuraavaa merkittävää Windows-päivitystä (Redstone 3).


Windows 10:n MyPeople.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom