WhatsAppiin tuli tärkeä uusi toiminto – näin otat heti käyttöön turvallisuutesi parantamiseksi

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216
WhatsApp on tuonut palveluunsa tarjolle mahdollisuuden kaksivaiheiseen vahvistukseen, joka parantaa omien WhatsApp-tietojen turvallisuutta.

Käytännössä kyse on WhatsAppin suojaamisesta myös kuusinumeroisella koodilla, joka täytyy myös syöttää otettaessa WhatsApp käyttöön uudella laitteella. Lisäksihän WhatsApp vaatii vahvistuksen puhelinnumeron perusteella.

Kaksivaiheisen vahvistautumisen voi kytkeä päälle WhatsAppin asetuksista kohdasta Asetukset -> Tili -> Kaksivaiheinen tunnistus. Jollei asetusta löydy, kannattaa tarkistaa WhatsAppin olevan päivitetty tuoreimpaan versioon.

Uutta kaksivaiheista vahvistautumista käyttöön otettaessa kysytään myös sähköpostiosoitetta, jonka asettamalla WhatsAppiin pääsee sisään myös jos koodinsa on unohtanut.

Muistuttaakseen koodista WhatsApp kertoo kysyvänsä sitä aina silloin tällöin.

Jos koodinsa unohtaa eikä ole asettanut sähköpostiosoitetta, ei peli myöskään ole täysin menetetty. 7 päivän odotuksen jälkeen viimeisestä WhatsAppin käytöstä, kirjautuminen onnistuu myös ilman vahvistuskoodia pelkällä puhelinnumerolla. Odottaneet vielä toimittamattomat viestit kuitenkin katoavat tässä yhteydessä. Lisäksi, jos WhatsAppiin kirjautuu yli 30 päivän jälkeen viimeisestä käytöstä ilman vahvistuskoodin antamista, luodaan uusi WhatsApp-tili, joka ei sisällä mitään aiempia sisältöjä.


Kaksivaiheinen vahvistus on helppo ottaa käyttöön WhatsAppissa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom