WhatsApp-tuki loppui vuodenvaihteessa osassa vanhoja Android-, iPhone ja Windows-puhelimia...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22351
Reaktiopisteet
216
WhatsAppin tuki on päättynyt joukolle vanhoja Android-, iPhone- ja Windows-puhelimia.

WhatsApp kertoi alun perin jo alkuvuodesta 2016 tulossa olevasta tuen päättymisestä, mutta pidensi sittemmin tuettua aikaa osittain ensi kesään asti. Nyt vuodenvaihteessa tuki päättyi kuitenkin Android 2.1 ja Android 2.2 -versioilta, Windows Phone 7:ltä sekä iPhone 3GS:ltä ja laajemmin iOS 6:lta.

30. kesäkuuta 2017 asti WhatsAppia tuetaan alkuperäisestä ilmoituksesta poiketen vielä Nokian S40:llä, Nokian Symbian S60:lla sekä BlackBerry OS:llä ja BlackBerry 10:llä.

WhatsAppin tuen päättyminen vanhoissa versioissa ei välttämättä tarkoita sovelluksen toiminnan välitöntä katkeamista. Sen sijaan mitään päivityksiä näiden puhelinten WhatsApp-sovellukset eivät enää saa, ja tulevat WhatsApp-muutokset voivat lopettaa toiminnan yllättäen kokonaan.

Android 2.1:llä tai 2.2:lla varustettuja puhelimia on tämän vuoden loppuun mennessä käytössä varmasti enää vain hyvin pieni määrä, kuten myös iPhone 3GS -puhelimia. Uudemmat iPhonet ovat päivitettävissä uudempiin iOS-versioihin kuin kuudenteen, jolta tuki nyt päättyy.

Windows Phone 7:llä varustetuille Windows-puhelimille, kuten ensimmäisille Lumioille, ei ole ollut tarjolla päivityksiä Windows Phone 8:aan, jota WhatsApp nyt Windows-puhelinten osalta vaatii.

WhatsAppin mukaan viestihistoriaa ei voida siirtää alustalta toiselle. Se tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden saada oma viestihistoriansa tallennettua ja tarjoaa tiedoksiantonsa lopussa linkit ohjeisiin.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom