Mobiili.fi WhatsApp sai päivityksen myös Lumioilla – nämä ovat uutta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2178
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]WhatsApp on päivittynyt myös Windows Phone -käyttöjärjestelmällä eli Lumia-puhelimissa. Tuoreimman päivityksen versionumero on nyt 2.16.240.0.

  Päivitys tuo kolme merkittävämpää uudistusta.

  WhatsApp-keskustelunsa voi nyt varmuuskopioida talteen Microsoftin OneDrive-pilvipalveluun. Asetuksista voi valita, kuinka usein varmuuskopioinnin haluaa tapahtuvan sekä käytetäänkö varmuuskopiointiin myös mobiilidataverkkoa. Varmuuskopioimalla keskustelut OneDriveen säilyvät ne tallessa esimerkiksi puhelinta vaihdettaessa.

  Toisena uudistuksena WhatsApp-päivitys toi nyt tuen GIF-lähetykselle – tavallaan. Täyttä GIF-tukea WhatsApp ei vielä saanut, vaan videoita voi nyt leikata alle 6 minuutin pituisiksi ja lopputuloksen lähettää GIF-muodossa.

  Lisäksi päivitys tuo vielä uudenlaiset emoji-kuvakkeet. WhatsApp hyödyntää kaikilla alustoilla sovelluksessaan Applen emojeja ja WhatsApp-päivitys tuo nyt myös Windows Phoneissa käyttöön Applen iOS 10:ssä uudistetut emojit.

  Päivitetty WhatsApp löytyy Windowsin kaupasta.

  Androidille WhatsApp päivittyi hiljattain kuvien ja videoiden koristelumahdollisuudella piirtämällä ja tekstiä lisäämällä. Tämän kerrottiin olevan tulossa myös WhatsAppin iPhone-versioon pian.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju