Mobiili.fi WhatsApp päivittyi Windows-puhelimissa – nämä ovat pari uutta ominaisuutta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2093
  Tykkäykset:
  4
  WhatsApp jatkaa Windows-puhelinten tukemista ja onkin julkaissut sovellukselleen jälleen uuden päivityksen.

  Uusi 2.12.344-versionumero kantava päivitetty versio WhatsAppista tuo sen jälleen parin ominaisuuden osalta linjaan sovelluksen muiden eri alustojen versioiden kanssa. Päivityksestä on kertonut muun muassa MSPoweruser-sivusto.

  [​IMG]
  Videoleikkaustoiminto WhatsAppin Windows-versiossa.


  Uuden version WhatsAppilla voi nyt Windows-puhelimissakin leikata videon halutun mittaiseksi ennen sen lähettämistä. Hiljattain WhatsApp lisäsi sovellukseen jo mahdollisuuden pakata lähetettävä video pienikokoisemmaksi.

  Lisäksi toisena uutena ominaisuutena myös WhatsAppin Windows-versio saa nyt tuen dokumenttien lähetykselle. Aluksi tältä osin tosin tuetaan vain PDF-tiedostoja. WhatsApp lisäsi vastaavan dokumenttijaon sovelluksensa Android- ja iPhone-versioihin maaliskuun alussa.

  Helmikuun lopulla WhatsApp ilmoitti lopettavansa sovelluksensa tukemisen muun muassa vanhoissa Nokian puhelimissa sekä ensimmäisissä Windows Phone -versioissa. Windows Phone -tuen lopetus ei kuitenkaan koske lainkaan esimerkiksi Nokian Lumioita, koska ne ovat aina alusta alkaen tulleet uudemmalla, WhatsAppin vielä tukemalla versiolla käyttöjärjestelmästä.

  Nyt päivittynyt WIndows Phone 8 ja Windows 10 -puhelinten WhatsApp löytyy Windowsin Kaupasta.

  Markkinaosuudeltaan vääjäämättömästi pikkuruiseksi jämähtänyt Windows Phone / Windows 10 Mobile on kärsinyt viime aikoina ikävistä uutisista sovellusrintamalla. HERE-kartat poistuvat Windows 10:ltä, minkä lisäksi aluksi uutisoitiin myös Spotifyn olevan lopettamassa WIndows Phonen tuen. Tämä aluksi väärin viestitty tieto oikaistiin kuitenkin nopeasti Spotifyn toimesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju