WhatsApp päivittyi iPhoneissa: viestejä voi nyt ”lähettää” ilman verkkoyhteyttä ja muita...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216
WhatsApp on päivittynyt Applen iOS-alustalla eli iPhoneissa. Mukana tuoreessa päivityksessä on kolme erikseen mainittua muutosta.

WhatsApp-viestejä voi nyt lähettää ilman verkkoyhteyttä. Taianomaisesti ilman yhteyttä viestit eivät kuitenkaan liiku, vaan ne jäävät odottamaan ja lähtevät liikkeelle vastaanottajalle yhteyden verkkoon palatessa.

Lisäksi WhatsAppissa voi nyt kerrallaan lähettää jopa 30 kuvaa tai videota, kun rajoitus on aiemmin ollut 10 kappaletta. Vastaava muutos tapahtui WhatsAppin Android-versiossa jo aiemmin.

Vähäisellä vapaalla tallennustilalla varustettujen iPhone-puhelinten omistajia ilahduttanee kolmas muutos: uudistetussa Muistin käyttö -näkymässä voi nyt hallita tallennustilaa poistamalla valitusta keskustelusta vain tietyntyyppisiä viestejä, kuten kuvia tai videoita. Valinnat löytyvät kohdasta Asetukset -> Datan ja tallennustilan käyttö -> Muistin käyttö.http://mobiili.fi/wp-content/uploads/2017/01/whatsapp_update.png

Mahdollista on myös määritellä erikseen kuvien, äänien, videoiden sekä dokumenttien osalta ladataanko niitä automaattisesti lainkaan, vain Wi-Fi-verkossa tai myös mobiiliverkossa.

Päivittynyt WhatsAppin versio 2.17.1 on ladattavissa App Storesta.


WhatsAppissa voi nyt hallita valitun keskustelun tietyn tyyppisiä viestejä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom