Mobiili.fi WhatsApp päivittyi iOS 10 -aikaan – näin merkittävät uudistukset toimivat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  WhatsAppin iOS 10 -uudistuksia.


  WhatsApp on julkaissut päivityksen iPhone-sovellukselleen.

  Uusi päivitys WhatsAppiin uudistuksia, jotka tulivat mahdollisiksi Applen eilen julkaistussa uudessa iOS 10 -käyttöjärjestelmäversiossa. Apple avaa iOS 10:ssä kehittäjille lukuisia uusia mahdollisuuksia ja WhatsApp on ottanut näistä heti ilon irti.

  WhatsApp-viestin voi nyt lähettää tai WhatsApp-puhelun soittaa puhumalla Sirille, 3D Touch -painalluksella saa sovelluskuvakkeesta esiin suoraan äskeiset keskustelut, jotka voi myös lisätä widget-pienoissovellukseksi ja saapuvat WhatsApp-puhelut näkyvät nyt niiden soidessa kuin perinteiset puhelut.

  Pikaisessa kokeilussa WhatsAppin iOS 10 -lisäykset toimivat hyvin. Sirillä esimerkiksi onnistuu WhatsApp-viestin lähetys jo myös suomenkielisilläkin komennoilla. Ensimmäisellä WhatsAppin käyttökerralla Sirin kautta tulee pyyntö avata Sirille pääsy WhatsAppin tietoihin.

  Lisäksi samalla iOS 10 -uudistusten ohella WhatsApp on tuonut sovellukseensa myös muutamia muita pienempiä uudistuksia, kuten mahdollisuuden välittää saman viestin useampaan keskusteluun kerrallaan. WhatsAppin päivityksestä antamat tiedot näkyvät alla.

  Päivitetty WhatsApp löytyy App Storesta.

  [​IMG]
  WhatsApp päivittyi iOS 10 -aikaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju