Mobiili.fi WhatsApp päivittyi – tukee nyt iPhone 6s -puhelimien uutuusominaisuutta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  WhatsApp


  Suosittu pikaviestisovellus WhatsApp on nyt päivittynyt iOS:llä. Eilen jakeluun tullut päivitys tuo mukanaan tuen uusien iPhone -älypuhelimien 3D Touchille. Päivitys korjaa myös tuttuun tyyliin virheitä, mutta 3D Touch -tuen lisäksi muita uusia ominaisuuksia ei juuri tullut.

  iPhone 6s:llä tai iPhone 6s Plussalla voi luoda nopeasti uuden keskustelun suoraan kotivalikosta. Voimakkaalla painalluksella avautuu valikko, josta voi aloittaa uuden keskustelun tai etsiä yhteystietoa.

  [​IMG]
  Kotivalikosta 3D Touchin avulla voi etsiä yhteystietoa tai aloittaa uuden keskustelun. Oikealla näkyy valokuvan esikatselu


  Keskusteluissakin 3D Touchia hyödynnetään. Esimerkiksi kuvia, videoita tai linkkejä voi esikatsella painamalla näyttöä voimakkaammin. Ominaisuudet toimivat hyvin ja ovat samantyylisiä kuin Applen sovellusten 3D Touch -ominaisuudet.

  Päivitetyn WhatsAppin voi ladata iPhoneille Applen App Storesta. Sovelluksen saa hankittua myös Androidille Googlen Play-kaupasta ja Windows Phonelle sen sovelluskaupasta.

  [​IMG]
  3D Touchin avulla voi myös esikatsella linkkejä ja tarvittaessa avata ne

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju