Mobiili.fi WhatsApp lakkaa toimimasta vanhoilla Nokian puhelimilla – käyttäjät saavat jo ilmoituksia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Tämän vuoden helmikuussa seitsemän vuotta täyttänyt WhatsApp ilmoitti tuolloin lopettavansa tuen usealta vanhalta käyttöjärjestelmältä tämän vuoden aikana. Nyt totuuden hetki alkaa häämöttää, sillä Symbian-puhelimien käyttäjät ovat saaneet ilmoituksia, että sovellus ei Symbianilla toimi enää tämän vuoden lopun jälkeen. Ilmoituksista kertoi All About Symbian -sivusto.

  Symbianin lisäksi WhatsApp lopettaa tuen myös monilta muilta vanhoilta ja käyttäjämääriltään vähäisiltä alustoilta. Esimerkiksi vanhojen Nokian Symbian S60- ja Series 40 -puhelimien lisäksi tuen ulkopuolelle ovat jäämässä Windows Phone 7.1, Android 2.1- ja Android 2.2 -versiot sekä kaikki BlackBerry-käyttöjärjestelmät, mukaan lukien uusin BlackBerry 10. WhatsApp onkin kehottanut käyttäjiä päivittämään uuteen Android-, iPhone- tai Windows Phone -puhelimeen vuoden 2016 loppuun mennessä.

  Vaikka WhatsApp on nyt jättämässä monta vanhaa alustaa vaille tukea, on sen tuki eri alustoille ollut tähän asti poikkeuksellisen laaja. Monista kilpailijoista poiketen se ylipäänsä toi palvelunsa tarjolle myös esimerkiksi juuri Nokian vanhoihin peruspuhelimiin saavuttaen näin suuremman potentiaalisen käyttäjäkunnan, mikä on universaalille viestipalvelulle ensiarvoisen tärkeää.

  WhatsApp porskuttaa edelleen nykyaikaisilla mobiilialustoilla, ja loppukeväästä yhtiö toi tarjolle myös Windows- ja Mac-sovellukset mobiilisovellusten rinnalle.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju