Wellness Diary ohjelma calorien näyttö ongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Tonpa, 13/1/08.

 1. Tonpa

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/11/07
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Heip,

  Wellness Diary, kiva ohjelma näin laihislaiselle, mutta kalorien yhteenlaskettu näyttö graafisessa esitystilassa ei onnistu. Se näyttää jotain ihan ihmeellistä. Väillä näyttäisi kertovan 6 välillä taas jollain muulla. Eli onko asetuksissa joku pikkujuttu väärin säädetty? Toimiiko jollakulla ihan ok? Mun puhelin 6120c.

  Tietääkö kukaan vaihtoehtoista ohjelmaa?

  Tonpa
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Taskulaskin ja kaavan hakeminen googlella... Ei ole syytä tietää kalorin tarkkuudella omaa kulutustaan, vaan sinnepäin. 100 kalorin heitto ei ole paljon. Se on ihan sama. Se ei tule vaikuttamaan sun elämääsi todennäköisesti kuitenkaan. Perustaisit ajattelutavan ennemmin mitä ravintoa syöt ja mikä on vähemmän haitallista. Siitä on enemmän hyötyä. Asioiden pinnallinen tarkastelu on osa tätä päivää ja tätä elämää monellekin, on vain osattava etsiä olennainen tieto, jolla on merkitystä. Tässä sulle vaihtoehtoinen ohjelma... se toimii taatusti paremmin kuin yksikään sovellus.
   
 3. Tonpa

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/11/07
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Tjaa, no ei tuo kyllä ainakaan paremmin toimi ;) Mut tein koodinpätkän pc:lle joka ynnää nuo luvut yhteen. Ei tosin kovin käyttäjäystävällinen, kun tietsikka ei osaa ottaa (jostain kumman syystä) bluetooth lähetystä Wellnessiltä (vain bluetooth ulos), joten joudun ensin siirtämään N800 ja sit siitä piuhaapitkin. Noh kai ne päivittää hienon ohjelmansa joskus toimivaksi.
   
 4. zimon Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/7/02
  Viestit:
  1368
  Tykkäykset:
  0
  noon jouleja prkl
   
 5. tuulitar

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/11/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Uusin versio ohjelmasta nyt käytössä, mutta nyt on sitten sellainen ongelma että nyt tuo ei näytä kcal-tietoja ollenkaan, tai en löydä mistä sen puolen saa näkyviin. Tällähetkellä näyttää vain tietoja siitä, kuinka monta kertaa on "syönyt jotain" eli tehnyt merkinnän. Apua?

  ps. tämä toimii hyvin myös painoa nostavilla, joten kcal-tiedot olisi merkityksellisiä että tietää että syö vähintään sen mitä on päivän kulutukseksi laskettu. Tuppaa unohtumaan syöminen ja tämä wellness diary on auttanu paljon seuraamaan syömisiä.
   
 6. zimon Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/7/02
  Viestit:
  1368
  Tykkäykset:
  0
  mut noon edelleenkin jouleja.
  Hitto, mitä siitäkin tulis jos itsepintaisesti muualla kuin jenkeissä ja briteissä vielä puhuttais jaloista, tuumista, paunoista, solmuista ja muista hatusta vedetyistä yksiköistä.

  Ei tää korjaudu ikinä kun uusien luuri-softienkin tekijät antaa piut paut SI-järjestelmälle ja tukee vaan jotain kCaleja.
   
 7. virtanenantti Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/9/06
  Viestit:
  374
  Tykkäykset:
  26
  Puhelinmalli:
  SGS8
  Onko uusin suomenkielinen versio 1.17?
   
 8. 25392 Vieras

  0   0   0

  Älä valita. Ne on kaloreita. Joule kuulostaa joltain ikivanhalta..
   
 9. Tonpa

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/11/07
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Piti kokeilla versiota 1.18, josko olisi toimivampi. Olihan se, eli nyt näyttää oikein, joskin kalorinäyttö on piilotettu ominaisuus :)

  Eli laita syömisen graafi näytölle, valitse ”Valinnat”, ”Poista/lisää graafi”, ”Syöminen”, VALITSE: ” Energy” ja näkyy. Lähtee ainakin multa pois, kun sammuttaa ohjelman.
  ***
  Muuten ratkaisin ton kalorikirjanpito-ongelman aikanaan käyttämällä excelin tapaista taulukko-ohjelmaa MC2 (java). Hieman ärsyttävä käyttää, mutta kun on tyhjä pää niin ei voi paperiin ja kynään oikein luottaa.

  Ps. Fineli on paras ”Paljon kaloreita”-sivu.
   

Jaa tämä viestiketju