WAP - Palvelimelle ei pääse?

jee

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
30.9.2002
Viestit
19
Reaktiopisteet
0
Nyt on tullut hieman ongelmia wapin/gprs:n kanssa. Normaalit WAP-sivut toimivat normaalisti, mutta jos yrittää hakea jotain tiedostoa samalta serveriltä, puhelin valittaa ettei palvelimelle pääse. Esim. java pelejä hakiessa pääsee kohtaan, jossa pitää valita Nouda, jonka jälkeen puhelin sanoo ettei palvelimelle pääse.

Aluksi ongelma tapahtui silloin tällöin, ja ajattelin ettei jotkut ohjelmat ole yhteensopivia puhelimeni kanssa - jotkut ohjelmat latautuivat ongelmitta. Nyt viime päivinä virheilmoitus on tullut joka kerta kun yritän noutaa jotain ohjelmaa, myös samoissa ohjelmissa jotka jo kertaalleen hain! Tästä päättelin, että ehkä serverit ovat jotenkin ruuhkaisia ja päätin tehdä oman serverin. Jälleen kerran normaalit WAP-sivut latautuvat normaalisti, pääsen Nouda kohtaan asti ja sitten se valittaa ettei palvelimelle pääse.

Mahtaako vika olla puhelimessani (7210) vai Teliassa (On GPRS palvelu asennettu)?

Eniten tässä harmittaa kun rahat jotka käytin Jippiin pelipalvelun kautta tilattuihin peleihin menivät täysin hukkaan :( Onnistuin sieltä kumminkin hakemaan Bombs pelin, mutta en enää.. hyvin outoa :)

jeejee
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
14.10.2002
Viestit
31
Reaktiopisteet
0
Mä en ole vielä myöskään onnistunut lataamaan yhtään peliä 6310i:hin. Tai no enpä ole kovin monesta paikkaa edes vielä kokeillut imuroida...
 
Top Bottom