WAP-ongelma

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Deeku, 8/10/05.

 1. Deeku Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/7/03
  Viestit:
  651
  Tykkäykset:
  11
  Osaatteko neuvoa tällaisessa WAPia koskevassa ongelmassa?

  Kun koitan WAPin kautta kirjautua vaikkapa Veikkauksen wap-sivuille (wap.veikkaus.fi), voin kirjoittaa tunnukseni ja salasanani niille varattuihin kenttiin, mutta kun yritän sitten loggautua sisään, palvelu herjaa että "käyttäjätunnus tai salasana puuttuu", vaikka olen sen kyllä kirjoittanut.

  Myös joissain muissa kirjautumista vaativissa palveluissa on ollut sama vika. Liittyykö tämä johonkin cookieihin, tms. ?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Vaikea sanoa, voi toki liittyä, mutta ei välttämättä, olet varmaan kokeillut keksien sallimista.
  Joissain selaimissa on pientä bugitusta lomakkeen lähettämisessä, ongelmana voi toki olla välimuisti, mutta silloin on vähän säätövikaa palvelinpäässäkin. Teoriassa wap yhdykäytäväkn voisi aiheuttaa ongelmia, mutta ei enään nykyään.

  Toki voisit kertoa mitä selainta (laitetta) käytät.
   
 3. Melli

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/05
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Itselläni ja varmaan monella muullakin sattuu olemaan salasana, joka alkaa pienellä kirjaimella. Jos salasana on kirjoitettu isolla alkukirjaimella, ei se ainakaan käyttämässäni palvelussa (ei tosin Veikkaus) ole validi. Koita aloittaa salasanan kirjoitus vaikka välilyönnillä ja poista se sitten lopuksi... Kuulostaa typerältä, mutta saattaa hyvinkin toimia ;)
   

Jaa tämä viestiketju