WAP-kysymyksiä

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja SYS 49152, 14/8/05.

 1. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Nyt on pienenlainen ongelman tapainen. En saa kaikkia wap-sivustoja ladattua, kännykässä on asetukset oikein ja tuo tapahtuu operaattorista, liittymästä ja sen tyypistä riippumatta. Ongelma on sellainen että tiettyjen operaattorien ulkopuolisten palveluiden sivustot ei aukea, mukana mm. yksi postipalvelu jolla myös wapmail sekä jotain muitakin sivustoja. Kännyyn tulee tällainen ilmoitus "Your request could not be fulfilled...." . Osa toimii osa ei.

  Onko niin että operaattorit on jotenkin rajoittaneet noihin pääsyä vai onko se ongelman ydin palvelussa ja serverissä joka ehkä konffattu väärin tms vai olisiko sittenkin nuo asetukset kännyssä vähän pielessä? Vai onko vaan niin että ne wml-sivut on koodattu päin peetä? Kun kuitenkin monille sivuille pääsee ongelmitta. Ongelmasivustoille ei pääse vaikka käyttäisi ns. avointa wap-yhdyskäytäväpalvelua (esim. waptunnel.com).
   
 2. Celleri

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/8/04
  Viestit:
  903
  Tykkäykset:
  5
  Tulisi nopeasti mieleen vastaava tilanne joka esiintyy OP:n verkkopankissa, eli palveluun otetaan aina yhteys heidän on APN kautta, muuten ei ole asiaa. Siksikin sitä kyrsii käyttää kun aina saa vaihtaa wap profiilin ennen käyttöä.
   
 3. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Verkkopankkien kohdalla tilanne on kyllä ymmärrettävä ja syynä on salattu yhteys joka vaaditaan noihin. Mutta sähköpostien kohdalla, olisi kiva jos voisi käyttää haluamaansa postipalvelua ja myös ulkopuolista sellaista ilman että joutuu taistelemaan niiden kanssa.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Operaattorit eivät sinäns ärajoita pääsyä ulkopuolisiin sivustoihin.

  Syys voi olla, operaattorissasi, palvelussa, sivun koodauksessa, palvelimessa, luurissasi, tai jossain näiden yhdistelmässä.

  Jutustasu saa sellaisen kuvan että palvelu ei toimi.
   
 5. Jussi2000

  Jussi2000 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  22/6/02
  Viestit:
  6950
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Mikä milloinkin
  Vika on luultavsti ko. WAP sivun koodauksessa tai muuten palvelun toimimattomuudesta, tuskin itse puhelimessasi on vikaa jos sillä muuten pääsee muille WAP sivuille.
   
 6. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Joo, ainakin sivun koodaus on tärkeä, yksi pienikin virhe niin sivu ei lataudu. Todistetuksi tuli. Testasin asiaa tekemällä oman privaatin wappisivun ja pieni kirjoitusvirhe oli päässyt, kirjoitin sivun alussa olevaan määrittelyyn !DOCTYPER kun piti olla !DOCTYPE, siis R-kirjain ylim. ja siksi en saanut ainakaan omaa sivustoani latautumaan. Tuo postipalvelu jota haluaisin käyttää, en tiedä miksi se ei toimi, saattaa olla siinäkin jotain vikaa koodissa. Tai tarkemmin sanottuna se postipalvelun vika ilmenee niin että sisäänkirjautumissivun jälkeen tulee kännyn ruudulle virheilmoitus ja pc:lläni olevalla Klondyke wap-selaimella tulee puolestaan pelkkä tyhjä sivu.
   

Jaa tämä viestiketju