Wap-asetukset ja zeroforty.

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Zombie-Children, 21/1/05.

 1. Zombie-Children

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/1/05
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Eli onko Wap parempi ku gprs, siinä mielessä että käy vain aina hakemassa soittoäänensä sieltä puhelimen netistä? Ja mistä saisi tuohon Zerofortyyn sellaset nettiasetukset, että maksaa vain siitä, että miten kauan on siellä. Esim koska soneran jossakin fun datassa pitää maksaa 5e kuussa. Mutta onko sellaisia asetuksia jossa pitää vaan maksaa käyttämästään ajasta? Ja jos vielä laittaisitte linkkiä niihin asetuksien tilaamis sivulle, ja luuri on sitten Siemens CX65 jos sitä tietoa tarvitsee. Olisi oikein ystävällistä jos vastaisitte....Kiitos ! !
   
 2. Nynny Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/02
  Viestit:
  488
  Tykkäykset:
  10
  Kyllä ainakin omasta mielestäni WAP on aina toiminut paremmin kuin GPRS, siksi siis käytän nykyään aina WAPia. GPRS:ää käytän vain jos WAP ei syystä tai toisesta toimi, tai jos saldot on ummessa.

  Loppujen kysymyksien osalta ehdotan hieman oma-aloitteisuutta tiedon hankintaan. Aloita vaikka operaattoreiden www-sivuista tai käytä forumin Haku-toiminnetta, joka näkyy tuolla ylhäällä.

  By the way, Soneran Fun Data ei muuten maksa viittä euroa kuussa.
   
 3. Zombie-Children

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/1/05
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  oorraight, no mistä ton wapin vois tilata kännyyn, ku aina aan mainostetaan tota gprs:sää!
   
 4. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4939
  Tykkäykset:
  26
  Ota GPRS pois päältä, niin sitten menet WAPiin datapuhelulla GPRS:n sijasta. Mielestäni asetuksissa on jo soittosarjan numero valmiina.

  PS. WAPissa sinä olet sillä GPRS:lläkin. Se toinen tapa GPRS:n lisäksi käyttää WAP-palveluita on nimeltään datapuhelu (CSD).
   
 5. Nynny Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/02
  Viestit:
  488
  Tykkäykset:
  10
  Lyhyesti kommentoiden sinulle Zombie-Children:

  WAP = Wireless Application Protocol, kuin www mutta kevyempi verisio siitä. Kyseessä on siis sivujenkuvauskieli, ei tiedonsiirtotapa

  Tiedonsiirtotapoja
  GPRS = General Packet Radio Service (pakettidata), käyttämällä oikeaa yhteysosoitetta, jonka kautta saat yhteyden operaattorin palveluihin ja voit selata esim. www/wap-sivuja -> laskutus siirrettyn datamäärään perustuva.

  GSM Data ([HS]CSD) = dialup-yhteys esim. operaattorin tarjoamaan soittosarjaan, jonka kautta saat yhteyden ja voit selata esim. www/wap-sivuja -> laskutus perustuu yhteysaikaan.

  GSM Data ja GPRS ovat vaihtoehtoisia tapoja käytettäessä internet-palveluita. WAP tai WWW eivät liity vaihtoehtoisiin tiedonsiirtotapoihin: et voi muodostaa internet-yhteyttä WAPin kautta, yhtäältä et voi selata sivuja GPRS:llä. GPRS- tai CSD-yhteyden voit muodostaa, jonka ollessa aktiivinen voit käyttää selainta (WWW tai WAP) sivujen lataamiseen.

  Jos oli liian hankalan monimutkaisesti selvitetty, pyydän apuun kavereita jotka tämän paremmalla suomella kertovat.
   
 6. apache

  apache Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  13   0   0

  Liittynyt:
  22/4/03
  Viestit:
  7462
  Tykkäykset:
  518
  fun datassa ei ole kk-maksua. ko palvelu kuuluu nykypäivänä automaattisesti liittymiin ja ainoa maksu on tiedonsiirtomaksu 5,99 eur/Mt
   
 7. Masteri Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  4574
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iphone4 16GB Black
  Ja pienin laskutusyksikkö on kilotavu, eli noin 0,6snt.
   

Jaa tämä viestiketju