w890i vai e51

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Crazy_bear, 1/2/09.

 1. Crazy_bear

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/2/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Eli olisin itse tämän kirjoittaessa kallistumassa ericsonin w890i puolelle, hieman halvempi ja ihan näppärältä vaikuttaa, hinta ei niin kauheasti eroa tässä, mutta onhan se mukava plussa kuitenkin. Viestin tein syystä siitä etten näe tekeväni hirveän paljoa väärin luontoa vastaan kysymällä jotain tämäntapaista, vaikka en välittäisikään loppujen lopuksi massan mielipiteestä, jota pidän epätodennäköisenä sikälimikäli kanta pystytään perustelemaan kunnolla. :)

  Eli kuten topicci menee kumpi kannattaisi hommata sinun mielestäsi, vai tiedätkö jonkun toisen puhelimen hintahaarukasta 150-250~ joka olisi viisampi ostos?

  Arvostan hyvää äänentoistoa puhelimessa, syystä siitä, että käytän puhelinta musiikinkuunteluun :)
  Se että pystyy toistamaan videoita jotenkuten on myös aika hyvä plussa, tosiaan aiemmin ollut käytössä suht vanha puhelin, jossa videoiden katseleminen oli suht rajattua, pystyi toistamaan pieniä video clippejä mitkä oli convertattu, muttei sitten enää yli 30mb jostain syystä.

  Joten toiminko luontoa vastaan(Tietenkin kirjaimellisesti..) jos ostan w890i, vai tiedätkö jonkin viisamman ostoksen?
   
 2. Juicce Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/11/02
  Viestit:
  187
  Tykkäykset:
  3
  Omat näkemykset:

  - Jos et tarvitse älypuhelinta, "perinteinen" käyttis on monesti nopeampi, ei syö akkua jne (varsinkaan kun prosessit monesti pyörii vain taustalla)
  - Jos painoarvo on vahvasti musiikintoistossa, osta mielummin musiikkipainotteinen luuri kuin businessluuri
  - Jos askarruttaa merkki (ei-nokia), SE on hyvä merkki ja puhelimet yleensä varsin laadukkaita ja bugittomia

  Kaikinpuolin molemmat varmasti hyviä puhelimia, mutta sinun painotuksilla ehdottomasti sanoisin Sonyerkin. Eduksi voitaneen vielä sanoa myös suht laadukkaat kuulokkeet (e51 taitaa myös puuttua 3,5mm kuulokeliitin, johon saa suoraan omatkin kuulokket, vaikka toim huom sonyerkissäkin se on adapteri)ja 2gigan muistikortti jo paketissa.
   

Jaa tämä viestiketju