w810i + memory stick ongelma

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja noise, 5/3/07.

 1. noise Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/3/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  w810i alko sekoilemaan. Latailin tuossa eräänä iltana biisejä kortille erillisen kortinlukijan kanssa (huomattavasti nopeampaa kun puhelimella ja usb-piuhalla, onkohan tämäkään ihan normaalia..) ja latauksen jälkeen iskin kortin puhelimeen ja painelin suihkuun.. suihkusta palattuani huomaan että puhelin on sammunut tai ainakaan valot ei pala ja nappeja painelemalla ei tapahdu mitään. Seuraavaks luonnollisesti yritän käynnistää puhelinta ja valot syttyykin ja kuvittelen, että kaikki toimii normaalisti(wrong!), kunnes käynnistysanimaatio jumiutuu ja samalla kaikki muukin.. akun irrotus ainut vaihtoehto. Siinä sitten aikani pähkäiltyäni huomaan että ilman muistikorttia minkäänlaista normaalista jumittelusta poikkeavaa jumittelua ei esiinny. Aamulla sitten katsastelin tilannetta uudelleen ja formatoin muistikortin, sekä tietokoneessa että puhelimessa. Hetken kaikki toimi jopa normaalisti, biisit soi ja mikään ei juminu kunnes lisää biisejä ladatessani (edelleen kortinlukijan kautta) ongelmat palautuivat. Nyt puhelimeen on päivitetty uus softa (joka tosin ei ollu uus koska olin aiemmin päivittäny akun "tyhjenemisongelman" takia uuden) sekä nollattu täysin (perusnollauksesta nollaa kaikki), mutta edelleen sama ongelma. Huoltotesteissä puhelin ilmoittaa memory stickin olevan kiinnitetty kun sen laittaa paikoilleen, mutta hetken päästä tottakai jumii.

  Kiireessä kylläkin otin kortin irti lukijasta virran ollessa päällä ns. ejectoimatta sitä tietokoneesta, mitä ei saisi tehdä, mutta kortti toimii silti täysin normaalisti pc-kortinlukijassa.

  Kysymyksiä:
  Kenelläkään ollut vastaavia ongelmia?
  Voiko puhelimen lukija hajota mahdollisesti vioittuneen kortin lukemisesta??
  Onko muistikortti voinut vioittua niin ettei se toimi puhelimessa mutta kuitenkin tietokoneessa?
  Onko Memory Stickit ylipäätään kovin pitkäkestoisia?
  ja
  Minkä takia uuden softan musiikkisoittimessa on ns. kulmikas, portaittain nouseva fade-in biisin alussa?? Onko enää ärsyttävämpää tapaa yrittää poistaa biisien välissä kuuluvaa rapsahdusta?!!;)

  Tää on mun ensimmäinen sony-ericsson ja enimmäkseen olen ollut tyytyväinen, mutta softassa(fade-in) ois tässäkin parantamisen varaa. Ja manuaalissa; "hakemisto sivulla 97" ja manuaali loppuu sivulle 96 :) tällaset "pikku" mokat saa melkein jo harkitsemaan takasin nokialaiseen vaihtamista.
   

Jaa tämä viestiketju