w801i ei löydä verkkoyhteyttä

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja aeaeaew, 3/8/08.

 1. aeaeaew

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/8/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Elii yhtäkkiä hävisi puhelimesta kuuluvuus. Näytössä lukee "vain hätäpuhelut". Koitin asetuksien kautta mennä kohtaan matkapuhelinverkot ja sieltä "uusi haku". Puhelin voi hakea parista sekunnista minuuttiin ja palaa sitten taas perustilaan. Kun koitin kohtaa "valitse verkko" antoi puhelin vain yhden vaihtoehdon; FINNET. Kyseisen verkon edessä on punainen ruksi ja puhelin ilmoittaa, ettei verkko ole käytettävissä. Koitin myös "valitut verkot" kohtaa jossa sai taas valita "lisää verkko". Tämän jälkeen puhelin ilmoitti, että "palvelu tilapäisesti poiss käytöstä".
  Etsin apua ongelmaan sony ericssonin nettisivuilta ja sieltä löysinkin päivityspalvelun käytön suositukset. Kun kuitenkin painan kohtaa päivityspalvelu puhelimessani tulee vastaukseksi "laitehallinta sonyericsson tiedonsiirto keskeytyi."
  Muuten puhelin toimii täysin normaalisti. Osaisiko joku siis sano Mikä neuvoksi?
  Takuu ei ole enää voimassa.
   
 2. Peppokani Vieras

  0   0   0

  Puhelinlasku maksettu?
   
 3. aeaeaew

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/8/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  sama liittymä/kortti toimii kyllä muissa puhelimissa.

  muita ehdotuksia? Oli sen verran kallis ja hyvä puhelin kuitenkin, ettei käyttämättäkään viittisi jättää :/
   
 4. Mr.Tyson Vieras

  0   0   0

  Veikkaan että antenniin on tullu jotain vikaa.. Onko puhelin saanu damagea hiljattain?
   
 5. aeaeaew

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/8/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  no see siinä just ihmettyttääki, ku ei sillo ainakaa mitää ollu sattunu. Siis onhan toi puhelin tietysti ennen aina lennelly, mut toi kuuluvuuden katoaminen tapahtus ihan yhtäkkiä. Ei se ollut sinäpäivänä ottanu mitään damagea. Eikä kastunu eikä mitää. Mahtaakoha olla sellane juttu sitte, et on pakko viedä korjattavaks? Vai voisinkoha ite koittaa avata tota puhelinta ja katsoa?:-D
   
 6. Petpat

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/5/06
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  Ota akku pois, liikuttele sim-korttia pidikkeessä suunnasta toiseen ja akku takasin. Mulla joskus ottanu kosketushäiriötä ja noin korjattu. Päivityspalvelu toimii verkon kautta ja koska verkkoyhteyttä ei ole niin ei luonnollisesti toimi.
   

Jaa tämä viestiketju