1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

W800i Musiikin lataaminen?

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja M.Lily, 23/2/06.

 1. M.Lily

  Liittynyt:
  23/2/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Moi! ostin juuri uuden W800i.Kun yritän ladata musiikia Disc2Phonella puhelimeen niin tietokone näyttää että musa siirtyi puhelimeen ja kaikki ok.Mutta kun iroitan USB ja yritän soittaa musiikkia niin puhelin ilmoittaa että..(Raitoja ei löytynyt, tämä ongelma saattaa johtua väärän PC-ohjelmiston käyttämisestä.käytä musiikkitidostojen siirtämiseksi puhelimeen vain Disc2Phone-ohjelmistoa.) ...vaikka juuri tätä puhelimen mukana tullutta ohjelmaa käytin. Mikä neuvoksi??
   
 2. FAD

  Liittynyt:
  29/9/05
  Viestit:
  46
  Tykkäykset:
  0
  Tätä asiaa on puitu w800i -topicissa viikkotolkulla. Vaivattomimmn käy, kun luovut "erityis"softien käytöstä ja hommaat muistikortinlukijan, jossa on MS Duo pro:n mentävä kolo. Sitten vaan siirrät mp3:set tietokoneen resurssienhallinnan kautta vetämällä ja tiputtamalla oikeaan kansioon. Ja musiikki soi.
   
 3. M.Lily

  Liittynyt:
  23/2/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Kiitoksia vinkistä!! Täytyy käydä hankkimassa muistikortinlukija ensitilassa. Kiitos!
   
 4. melda

  Liittynyt:
  14/9/05
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  ja kannataa varmistaa että puhelimessa on uusin softa muuten voi tulla musiikin tms. kanssa jotain ongelmia
   
 5. pepeN

  Liittynyt:
  19/2/06
  Viestit:
  31
  Tykkäykset:
  0
  Mulla kävi samalla lailla. Disk2phone-ohjelma kopio cd-levyltä vain kolme biisiä kortille ei muita, vaikka tarkoitus oli laittaa kaikki.

  Ohje:
  Käytä Windows Media Playeriä
  Mene ohjelman valikkoihin: Työkalut - Asetukset - Kopioi musiikkia - Muoto:
  Aseta muoto: MP3.
  Kopioi levy ensin kovalevylle mp3 muotoon ja sitten siirrät sen copy - paste menetelmällä kortille, joka on kortinlukijassa.
   
 6. Tuissi

  Liittynyt:
  25/2/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Käyppä selailemassa niitä Disk2phone-ohjelmalla siirätmiäsi tiedostoja, ennen kuin irroitat puhelimen. Äläkä vedä puhelinta heti irti, vaan käytät windowsin "poista laite turvallisesti" toimintoa. Näin minulla ainakin toimii.
   
 7. Speedou

  Liittynyt:
  21/6/04
  Viestit:
  66
  Tykkäykset:
  0
  Itse käytän Disc 2 Phone softaa ja kortinlukijaa. Tuolla kombolla menee biisit nopeasti ja voi vähän laskea bitrateakin, niin mahtuu enemmän. USB piuhalla ei tosiaan minullakaan onnistunut.
   
 8. Carpo

  Liittynyt:
  10/3/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  EN 9
  ...Kun yritän ladata musiikia Disc2Phonella puhelimeen niin tietokone näyttää että musa siirtyi puhelimeen ja kaikki ok. Mutta kun iroitan USB ja yritän soittaa musiikkia niin puhelin ilmoittaa että.. Mikä neuvoksi??


  Kannattaa käydä päivittämässä puhelimen ohjelmaversio uudenmaksi, vika lähti ainakin kaverilla sillain pois.
   

Jaa tämä viestiketju