W800, takuu ja kuolleet pikselit

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Satunnainen, 29/12/05.

 1. Satunnainen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/7/02
  Viestit:
  162
  Tykkäykset:
  0
  Ihan vain tiedoksi, ilmeisesti SE:n kahden vuoden takuu on sittenkin hieman rajoitettu - eli kuolleiden pikseleiden osalta ilmeisesti raja on KAHDESSA pikselissä, jos eivät ole keskellä ruutua.

  Minusta tuon kokoisessa näytössä pelkkä nollalinja olisi hyväksyttävissä.
   
 2. kouhio

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  3/3/03
  Viestit:
  370
  Tykkäykset:
  1
  Mitäköhän tuo nyt noin niin kuin käytännössä tarkoittaa? Jos näytön laidalla on kolme kuollutta pikseliä niin takuu ei korvaa, mutta jos pisteet olisikin keskellä ruutua niin sitten ei olisi mitään ongelmaa takuun kanssa?

  Vai meinaatko jos niitä on vain yksi, niin sitten ei huolleta laitetta ollenkaan?

  Ja mistä tuommoinen tieto mahtaa olla peräisin? Ei nyt vaan jotenkin kuulostanut kovin varmalta tiedolta, sorry vaan. (ilmeisesti)

  Eikä tossa nyt muutenkaan ole mitään järkeä. Tottakai takuun pitäisi korvata oli niitä mustia pikseleitä missä vaan ja minkä verran vaan.
   
 3. Mark_Q

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/2/05
  Viestit:
  305
  Tykkäykset:
  0
  Muistan hiljattain käyneeni sivulla, jossa kerrottiin eri digikameroiden valmistajien rajauksista, kuinka monta kuollutta pikseliä oikeuttaisi vaihtoon.

  Harmi etten bookmarkannut tuota sivua. Nollalinja ei ollut itsestään selvyys. Niin, ja MP3:t ja puhelut hoituvat - onhan kuitenkin kyseessä puhelin - joten ihmeitä ei pidä (ilmeisimmin) odottaa, valitettavasti
   
 4. Eki79

  Eki79 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/3/04
  Viestit:
  2060
  Tykkäykset:
  84
  Puhelinmalli:
  Galaxy S6 (SM-G920F)
  Eipä tuo kuolleiden pikseleitten toleranssi ainakaan tietokoneen näytöissä oo nollalinja kun harvoilla... kännyköistä en sitte tiedä kuinka tarkkoja siitä ollaan.
   
 5. samumanu Vieras

  0   0   0

  Ainakaan nokialla ei nollalinja oo käytössä, ei varmaan muillakaan, koska toi kuuluu hiukan puhelimen "ominaisuuksiin".

  Jos ajatellaan ettei kuolleita pikseleitä saisi olla yhtään niin on selvä et me maksettais sillo puhelimista enemmän koska näyttöjä menisi silloin tavallaan hukkaan. Sanotte mitä tahansa niin suurin osa Suomen kansasta ainakaan ei ole valmis siihen!
   

Jaa tämä viestiketju