W800, kunnon tiltti!

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja erics, 15/8/06.

 1. erics

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/3/06
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Olin siirtämässä bluethootilla kännykästä PC:lle valokuvaa (MyPhoneExplorer-ohjelma) kun sain puhelun. Ok, ajattelin ja vastasin, luuri tilttasi välittömästi ja jäi huutamaan yhtäjaksoisesti. Mikään näppäin ei toiminut eikä reagoinut, joten raplasin akun irti. Akun takaisinlaiton jälkeen luuri toimi taas normaalisti. Joten jos olette vastaavassa tilanteessa niin älkää vastatko siirron aikana, muuten W800 muuttuu sireeniksi.
   
 2. jossu

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/04
  Viestit:
  168
  Tykkäykset:
  0
  ei se ny iha joka kerta vissii muutu :) Ite omistan kans ton luurin.. laitoin ne kuvat iha suoraa koneelle ilman mitää ohjelmaa ni se ei puhunu mitää mut ku tein tollai ku kerroit ni siitä se tosiaan alko huutaan. Oliko sulla se kenen kans puhuit ni kuullu sen äänen? Kaveri soitti sillo ja sano et se kuulu vähän aikaa sinne ja sit se alko valittaa sitä et "valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhetäyttä..."
   
 3. erics

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/3/06
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  "Oliko sulla se kenen kans puhuit ni kuullu sen äänen?"

  Luuri hälytti... (soittoääni oikein) ensin, luurissa luki "Matti Meikäläinen" soittaa ja erehdyin painamaan "vastaa" painiketta. Ulvomaan se jäi...en sitten tiedä kuuliko se mitään joka soitti. Tuskin tätä esiintyy usb-piuhan kanssa mutta BT:llä ja tuolla ohjelmalla. Paha moka, jos se jäisi huutamaan esim. kirjastossa tjm. paikassa.
   
 4. jossu

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/04
  Viestit:
  168
  Tykkäykset:
  0
  niinpä.. toivottavasti ei..
   

Jaa tämä viestiketju