Mobiili.fi Vuotokuva: onko tässä Nokian tuleva puhelin?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Vuotokuvassa julkaisematon Nokian puhelin.


  Huhuja ja kaikenlaisia fanien tekemiä mallikuvia Nokian mahdollisesta tulevasta älypuhelimesta on liikkunut jo pitkään. Nyt tuore vuotokuva kuitenkin näyttää ”elävänä” tutulla Nokian logolla varustetun metallikuorisen älypuhelimen.

  Ranskalainen, monista vuodoista tunnettu Nowhereelse.fr on julkaissut kuvan, jossa esiintyy tumma, ilmeisesti metallikuorinen puhelin, jonka takakannessa näkyy Nokian logo. Muotoilu on yksinkertaista ja takaosan keskeltä löytyy kamera sekä yksinkertainen salamavalo. Yhdellä LED-valolla toteutettu salama vihjaa, ettei kyseessä ole varsinaisesti lippulaivaluokan puhelin, vaan mahdollisesti edullisempaan tai keskihintaluokkaan asettuva laite. Kuvassa näkyvän puhelimen muotoilu tuo mieleen Nokian julkaiseman N1-tabletin, mikä lisää vuodon uskottavuutta.

  Nokia myi matkapuhelintoimintansa Microsoftille vuonna 2014, ja tuolloin tehdyn sopimuksen mukaan Nokia voisi halutessaan tämän vuoden lopulla tehdä paluun matkapuhelinmarkkinoille. Viime kesänä Nokialta myönnettiin, että yhteistyökumppani matkapuhelinvalmistukseen on ollut haussa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju