Mobiili.fi Vuoto vahvistaa Samsung Galaxy S7 Activen tekniset tiedot

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2145
  Tykkäykset:
  4
  Viime viikon lopulla kantautui Vietnamista kuvavuoto, joka vahvisti Samsungin valmistelevan Galaxy S7 Activen julkaisua. Nyt tuon samaisen laitteen tekniset tiedot ovat vuotaneet julki GFXBench-testisovelluksen kautta. Suurempia yllätyksiä ei ole ilmi tullut, eli aivan odotetusti laite pohjautuu Galaxy S7:n ja S7 edgen tekniikkaan.

  [​IMG]
  Galaxy S7 activen takakuorta koristaa maastokuosi.


  Galaxy S7 Activen tekniset tiedot vastaavat hyvin pitkälti muun muassa Yhdysvalloissa myytävää versiota Galaxy S7:stä, eli järjestelmäpiirinä on Snapdragon 820, RAM-muistia löytyy neljä gigatavua, sisäistä tallennustilaa 32 gigatavua ja kameroiden tarkkuudet ovat viisi ja 12 megapikseliä.

  Näytön tarkkuus Galaxy S7 Activessa on samat 2560 x 1440 pikseliä kuin muissakin S7-malleissa. Näyttö on läpimitaltaan 5,5 tuumaa, eli vastaa kooltaan Galaxy S7 edgeä, mutta S7 Activen näyttö on kuitenkin suora, ilman kaarevia edge-reunoja.

  Koska kyse on Active-mallista, on alumiinireunusten ja lasisen takapaneelin tilalla kumi- ja muovirakenteinen ulkokuori, joka kestää perusmalleja paremmin iskuja ja kovaa kyytiä. Viimevuotisesta Galaxy S6 Activesta poiketen S7 Activen kotinäppäin ei tiettävästi ole kumipäällysteinen ”tutti”, vaan vastaa muista S7-malleista tuttua tavanomaisempaa ratkaisua ja saattaa olla myös sormenjälkitunnistimella varustettu.

  Galaxy S7 Activen julkaisu lienee jo hyvin lähellä, mutta tiettävästi laite tulee ainakin alkuun yksinoikeudella myyntiin vain yhdysvaltalaisen AT&T-operaattorin valikoimiin. Tiedossa ei ole, pääseekö laite myöhemmin muille markkinoille. Viime vuoden kesällä julkaistua S6 Activea ei koskaan Suomen markkinoille saatu, joten S7 Activenkaan suhteen ei odotuksia välttämättä kannata kovin korkealle asettaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju