Mobiili.fi Vuotanut kuva ”iPhone 7 Plussan” pakkauksesta väittää: mukana Lightning-kuulokkeet sekä...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 31/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Verkkoon on ilmestynyt kuva, jossa väitteen mukaan esiintyy tulevan iPhone 7 Plussan myyntipakkauksen seloste. Moinen seloste on toki helppo väärentää pienellä kuvankäsittelyllä, mutta mikäli seloste todella on aito, se paljastaa useita mielenkiintoisia yksityiskohtia tulevista puhelimista.

  Ensimmäinen paljastus on mallinimi. Huhuissa on liikkunut muun muassa mallinimi ”iPhone 6SE”, mutta kuvan mukaan tulossa ovat iPhone 7 sekä isompi iPhone 7 Plus. Lisäksi kuvassa näkyy tallennustilan määrä 256 gigatavua, kun aiemmin suurin iPhoneihin tarjolla ollut tallennusmuisti on ollut 128 gigatavua. Huhun mukaan myös pienin tallennusmuisti kasvaisi 16 gigatavusta 32 gigatavuun.

  [​IMG]

  Useiden huhujen ja raporttien mukaan seuraavissa iPhone-malleissa ei enää ole perinteistä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää, ja jos nyt nähty kuva todella on aito, on Applella kaksi varsin mukavaa ratkaisua tarjolla. Ensimmäinen on ”EarPods with Lightning Connector”, eli tutut EarPods-nappikuulokkeet, mutta Lightning-liitännällä varustettuina. Lisäksi kuvan mukaan puhelimen mukana toimitetaan myös Lightning-sovitin, jolla voi sovittaa perinteistä liitäntää käyttävät kuulokkeet puhelimen Lightning-liitäntään. Tämä olisi varsin tervetullut kädenojennus yhtiöltä, joka yleensä mielellään myy kaikenlaiset sovittimet ja apulaitteet erillisinä lisävarusteina.

  Kuten edellä tuli mainittua, tällainen kuva tai seloste on varsin helppo väärentää, mutta vastaavia, oikeaan osuneita vuotoja on toki nähty aiemminkin. Apple esittelee uudet iPhonet 7. syyskuuta, joten salaisuudet selviävät jo viikon kuluttua.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju