1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Vuotaneet piirustukset iPhone 7:stä ja 7 Plussasta: isommassa mallissa kaksoiskamera ja...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]

  Tuoreet vuodot ja analyytikkoraportti pyöräyttävät jälleen iPhone 7 -huhumyllyä pari kierrosta ympäri. Kuvissa nähdään kertoman mukaan CAD-piirustukset tulevista iPhone-malleista ja tunnetun Apple-analyytikko Ming-Chi Kuon mukaan malleista isompi olisi saamassa kaksoiskameran tueksi perusmallia enemmän RAM-muistia.

  Vuotaneiden kuvien takana kerrotaan olevan Applelle puhelimien alumiinikuoria toimittava alihankkija Catcher Technology, ja kuvat vastaavat pääosin aiemmin nähtyjä vuotokuvia. Niiden mukaan pienempi malli, todennäköisesti 4,7-tuumaisella näytöllä varustettu iPhone 7, vastaisi pääosin muotoilultaan iPhone 6s:ää, mutta antenniraitoja ei näy ja takakameran aukko on aiempaa isompi sekä lähempänä rungon kulmaa. Kameran linssiä ympäröi myös hieman koholla oleva reunus.

  Malleista isompi, luultavasti 5,5-tuumainen iPhone 7 Plus näyttäisi kuvan perusteella saavan muutamaan otteeseen huhutun kaksoiskameran sekä iPad Pro -malleista tutun Smart Connector -liitännän takakuoren alaosaan. Muuten myös sen muotoilu muistuttaa hyvin paljon iPhone 6s Plus -mallia.

  [​IMG]

  Kuvien perusteella kumpikaan tulevista iPhone-malleista ei sisällä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää. Juuri kuulokeliitäntä on aihe, josta on huhuja kuultu niin puolesta kuin vastaan. Nyt nähtyjen kuvien mukaan molempien mallien alaostasta löytyy tuttu, litteä Lightning-liitäntä, yksi kaiutin sekä mikrofoni, mutta katoavan kuulokeliitännän tilalle ei ole tulossa esimerkiksi toista kaiutinta.

  Vuotokuvien lisäksi MacRumors-sivusto kertoo myös analyytikko Ming-Chi Kuon tuoreesta arviosta, jonka mukaan 5,5-tuumainen iPhone 7 Plus saisi takaosaansa kaksoiskameran ja sisäänsä aiempia iPhone 6s -malleja tai pienempää iPhone 7 -mallia enemmän RAM-muistia. Kolmen gigatavun RAM-muistista olisi apua laitteen käsitellessä kaksoiskameran kuvia. Aiemmin Kuo arveli, että Apple esittelisi 5,5-tuumaisesta iPhonesta sekä tavallisen yhden kameran mallin että kaksoiskameramallin, mutta nyt hän uskoo, ettei yhden kameran versiota Plussasta ole tulossa, koska se vähentäisi kaksoiskameraversion kysyntää.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju