Vuotaneet kuvat paljastavat: Samsung Galaxy S8+:aan piti tulla kaksoiskamera

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216

Lopulta julkistetuissa Galaxy S8 -puhelimissa sormenjälkitunnistin on takana kameran vieressä.


Samsung kehitti sen uuteen Galaxy S8+ -puhelimeen alun perin kaksoiskameraa, paljastavat nyt vuotokuvat varhaisemmasta prototyypistä.

Samsungin viime viikolla julkistamista Galaxy S8:sta ja Galaxy S8+:sta löytyy molemmista vain yksi kamera takaa. Kameran keskeiset tekniset yksityiskohdat ovat pitkälti samat kuin edeltävissä Galaxy S7 -malleissa – 12 megapikselin tarkkuus ja f/1,7-aukko – mutta kamerakennot ovat kuitenkin vaihtuneet uusiin ja kameraohjelmistoa parannettu.

Vuotaneissa kuvissa nähdään Galaxy S8+:n, mallikoodiltaan SM-G955F, prototyyppi kahdella takakameralla. Lisäksi takana on kuvausvalo sekä sykemittarin anturi, muttei sormenjälkitunnistinta, jollainen Galaxy S8 -puhelimista lopulta todellisuudessa kameran rinnalta löytyy.


Kaksi takakameraa Galaxy S8+:n prototyypissä.


Samsungin on aiemmin raportoitu joutuneen luopumaan suunnitelmistaan integroida sormenjälkitunnistin osaksi näyttöä, kun sen yhteistyökumppanin Synapticsin uusi teknologia ei ollut valmis riittävän ajoissa. Sormenjälkitunnistimen siirto taakse oli näin viime hetken ratkaisu. Mahdollista onkin, että se jopa myös vei mukanaan kaksoiskameran: tilaa kahdelle kameralle ei välttämättä rakenteessa olisi ollut, kun taakse piti tuoda yhtäkkiä alkuperäisistä suunnitelmista poiketen myös sormenjälkilukija.

”Teimme käytettävyystutkimuksia, kun olimme päättämässä minne voimme sen sijoittaa. Lisäksi otimme huomioon puhelimen designin niin ulkoa kuin myös sisältä. Lopulta valittu sijainti tuntuu erittäin hyvältä”, kommentoi Samsung-johtaja Mark Notton Mobiili.fin haastattelussa sormenjälkitunnistimen sijaintia.

Oli miten oli, Galaxy S8 -puhelimista pois jääneitä ominaisuuksia odotetaan nyt syksyn Galaxy Note8:aan – sekä ensi vuoden Galaxy S9 -puhelimiin.


Galaxy S8+ kaksoiskameralla.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom