Mobiili.fi Vuotajat nuottasilla: Lumia 850 tulee tai sitten ei

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2081
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Twitterin ihmeellisessa maailmassa on tänään pähkäilty mahdollisen Lumia 850 -puhelimen kohtaloa, kun tunnetut vuotajat ovat kommentoineet Microsoftin julkaisemattoman puhelinmallin mahdollista olemassaoloa.

  [​IMG]

  Innokkaasti vuotokuvia ja -tietoja julkaiseva @OnLeaks eli Steve Hemmerstoffer julkaisi animaation ”ei-perutusta perutusta” Lumia 850-mallista. Videolla esiintyy tietokonemallinnus puhelimesta, jonka muotokieli on silkkaa Microsoft Lumiaa. Pökköä pesään laittoi toinen tunnettu vuotaja @evleaks eli Evan Blass, joka mainitsi, että työnimellä Honjo kehitetty puhelinmalli sisältäisi kullanvärisiä yksityiskohtia sekä etukameran salamavalon. Blass ei kuitenkaan ottanut kantaa siihen, onko moista puhelinmallia oikeasti odotettavissa.

  [​IMG]

  Selkeästi Lumia 850 -mallin julkaisua vastaan on kuitenkin Windows Central -sivustoa pyörittävä Daniel Rubino, joka totesi yksinkertaisesti, ettei Lumia 850 -mallia ole olemassa. Toisessa twiitissä mies vielä kommentoi, kuinka hölmöä on, että ihmiset odottavat lukuisia eri hintaluokkien Lumia-malleja, kun Microsoftilta on kuitenkin selkeästi kerrottu, että puhelinmallistoa karsitaan aiempiin vuosiin nähden. Kieltämättä erikoiselta tuntuisikin, mikäli Microsoft esittelisi vain hieman uusien Lumia 950 -mallien alapuolelle sijoittuvan 850-mallin, kun mallistoa on juurikin pyritty karsimaan ja selkeyttämään.


  Here comes your very first look at what might be #Microsoft's uncanceled canceled #Lumia850 https://t.co/UyRgddQCeC pic.twitter.com/9bO6mHLGHe

  — OnLeaks (@OnLeaks) 4. joulukuuta 2015


  There is no 'Lumia 850' pic.twitter.com/7xaX6o4WfO

  — Daniel Rubino (@Daniel_Rubino) 4. joulukuuta 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju