Mobiili.fi Vuotaja paljasti: HTC One -laitesarja kääntyy kellomuotoon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2172
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]HTC:n älykellosta on kuultu jo hyvin pitkään, mutta rauhalliseen tahtiin. Toistaiseksi mitään konkreettista ei ole markkinoille saapunut, mutta tilanne voi viimein muuttua ensi vuoden alussa. Pyöreä HTC One -älykello nähdään viimeisimpien tietojen mukaan helmikuussa.

  Uusimman tiedon takana on kuuluisa vuotolähde Evan Blass, eli @evleaks. Varhain tänä aamuna julkaistussa twiitissään Blass tiedottaa varmoin sanankääntein, että HTC-kello on aivan nurkan takana. ”HTC-fanit, helmikuun tultua saatte viimein omaksenne One-kellon”, Blass runoilee.

  Tarkempia tietoja kellosta tai sen julkaisusta Blass ei kuitenkaan paljasta. Aiemmin tänä syksynä HTC:n älykellon kerrottiin kulkevan koodinimellä ”halfbeak” eli puolinokkakala. Huhujen mukaan kyseessä on useiden nykykellojen tyyliin täysin pyöreällä näytöllä varustettu laite. Näytön tarkkuuden uskotaan olevan 360 x 360 pikseliä.

  Muilta osin HTC:n älykelloprojekti pysyy kuitenkin pimennossa. Mikäli Blassin tieto helmikuun julkistuksesta pitää paikkansa, aletaan laitteesta varmasti saamaan enemmän tietoja vuodenvaihteen ympärillä.


  HTC fans, you'll finally have One watch to call your own come February.

  — Evan Blass (@evleaks) 3. joulukuuta 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju