Mobiili.fi Vuotaja paljasti Galaxy S7 -nimikkeet – ”Olen rehellisesti yllättynyt”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Samsungin Galaxy S7 -puhelimet ovat kiistatta tämän hetken puhutuimpien tulevien laitteiden joukossa. Useat tietolähteet ja huhut ovat pureutuneet sekä laitteiden lukumäärään ja kokovalikoimaan että teknisiin tietoihin ja muotoiluun. Uusin tietovuoto kääntää joitakin oletuksia S7-mallien määrästä päälaelleen ja samalla vastaa viimeisimpien huhujen herättämiin kysymyksiin.

  Viime vuonna Samsungilta odotettiin jopa neljää erilaista Galaxy S7 -mallia. Pian odotettujen laitteiden määrä putosi kuitenkin kahteen: reilun viiden tuuman Galaxy S7:ään ja lähemmäs kuuden tuuman Galaxy S7 edgeen. Tämä strategia suoraviivaistaisi siis Samsungin lippulaivavalikoimaa, jossa sekä S6 että S6 edge olivat pienempiä malleja ja suurempaa näyttöä tarjosivat Galaxy S6 edge+ ja Note-laitteet.

  Uudelleen aktivoitunut vuotolähde Evan Blass eli @evleaks julkaisi kuitenkin eilen kuvan, jossa on nähtävillä oletettavasti virallinen logojoukkio. Logotekstit vihjaavat Samsungin suunnittelevan kolmen version julkaisua. Nämä olisivat Galaxy S7, Galaxy S7 edge ja Galaxy S7 edge+.


  Honestly surprised by this (though it does explain a lot). pic.twitter.com/B7fL41qShm

  — Evan Blass (@evleaks) 12. tammikuuta 2016

  Blass itsekin myöntää olevansa yllättynyt uusimmasta tiedosta. Toisaalta tämä kolmen laitteen valikoima selittäisi tiettyjä ongelmia, joita viimeisimmät vuodot ovat herättäneet. Tällä viikolla julkisuuteen vuotaneet AnTuTu-kuvakaappaukset antoivat esimerkiksi ymmärtää, että Galaxy S7 edge olisi 5,1-tuumainen laite, mikä ei sovi aiempiin kahden S7-version odotuksiin.

  Kolmen laitteen valikoimassa S7 edge olisi kuitenkin nimenomaan kaarevanäyttöinen versio reilun viiden tuuman Galaxy S7:stä. Lisäksi kolme laitetta vastaisi hyvin tämänhetkistä Galaxy S6 -valikoimaa.

  [​IMG]
  Kuvakaappaus Jermaine Smitin Galaxy S7 -konseptivideosta

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju