Mobiili.fi Vuoden kehitys kulminoituu – kotimaisen Koukoi Gamesin ensipeli julkaistaan toukokuussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Koukoi Gamesin ensimmäinen peli on Crashing Season.


  Suomalainen Koukoi Games testilanseerasi debyyttipelinsä vuoden vaihteessa. Nyt uutuuspelin virallinen ja maailmanlaajuinen julkaisu alkaa kuitenkin lähestyä. Pelin kehitys on vienyt studiolta lähes vuoden.

  Viime vuonna perustettu Koukoi Games on pelistudio, jonka tavoitteet ovat alusta asti olleet korkealla. Koukoi-tiimi on luvannut julkaista korkeilla tuotantoarvoilla tehtyjä monipuolisia pelejä, joilla pärjää myös kansainvälisillä markkinoilla.

  Pelitalon ensimmäinen julkaisu, Crashing Season, lanseerattiin joulukuussa Kanadassa ja Australiassa. Pelaajan tarkoituksena on ohjata erilaisia eläimiä ja pyrkiä selviämään mahdollisimman pitkään metsästäjiä pakoillen ja haastetehtäviä suorittaen. Toimitusjohtaja Antti Kanasen mukana peli on saanut testimarkkinoilla erinomaisen vastaanoton. Testijulkaisun ohella peliä on kehitetty ja viimeistelty edelleen viime vuonna napatun miljoonan dollarin rahoitussumman avulla.

  Nyt Koukoi Games valmistautuu viimein julkaisemaan ensipelinsä virallisesti. Maailmanlaajuisen lanseerauksen on luvattu tapahtuvan toukokuun lopulla. Crashing Season julkaistaan sekä iOS- että Android-laitteille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju