Vuoden Foorumilainen Gaala 2003 [Ääntenlaskenta käynnissä]

Keskustelu osiossa 'Ylläpito', aloittaja Bird, 29/5/03.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Uusi Matkapuhelinfoorumi täyttää kesäkuun 18. päivänä vuoden. Tämän merkkipaalun kunniaksi on hyvä aika järjestää Vuoden Foorumilainen Gaala 2003. Idea on röyhkeästi lainattu FutisFoorumilta, mutta uskoakseni käyttökelpoinen täälläkin. Ja jos/toivottavasti kun tämä gaala onnistuu, niin tästä voisi tehdä vaikkapa ihan perinteenkin. :)

  Gaalan ideana on siis valita meidän yli 4 500 foorumistin joukosta Vuoden Foorumilainen ja antaa näin arvoa Matkapuhelinfoorumin todellisille asiakirjoittajille sekä muille tason korottajille. Toivottavasti tämä gaala toimii myös pienenä kannusteena entistä laadukkaampaan kirjoitteluun foorumille. Mutta liian vakavasti tätä äänestystä ei toki siltikään tule ottaa. ;)

  Ja mitä jokaisen nimimerkin äänestyspäätöksiin tulee, niin rohkeasti vain omia painotuksia esiin: jos esimerkiksi lukee lähinnä vain keskusteluja Nokian matkapuhelimista, niin silloin on täysin luonnollista painottaa äänestyksessä juuri tällä alueella ansioituneita kirjoittajia.

  Konkreettisena tunnustuksena voittajalle myönnetään Vuoden Foorumilaisen arvonimi, joka tulee näkymään voittajan nimen alla samaan tapaan kuin nykyään esim. matkapuhelinmyyjän status.

  Luonnollisesti tälle jo jonkin aikaa harkinnassa olleelle gaalahankkeelle on sitten olemassa myös Matkapuhelinfoorumin ylläpitäjän Esa Isopahkalan hyväksyntä.


  VUODEN FOORUMILAINEN -ÄÄNESTYKSEN SÄÄNNÖT


  Kenellä on äänestysoikeus ja ketä saa äänestää:  1) Äänioikeutettuja ovat kaikki ennen 1.1.2003 rekisteröityneet Matkapuhelinfoorumin käyttäjät viestimäärästä riippumatta. Tämä rajoitus siksi, että kyseessä on kuitenkin Vuoden Foorumilainen -äänestys, joten lienee täysin kohtuullista vaatia, että äänestäjillä olisi edes noin puolen vuoden kokemus foorumista. Hyvin perustelluista syistä (lähinnä nyt nimimerkin vaihdos/tuhoutuminen) äänestyksen ylläpitäjä voi kuitenkin myöntää harkintansa mukaan "villin kortin" myös myöhemmin rekisteröityneelle käyttäjälle.

  2) Äänestää saa ketä tahansa Matkapuhelinfoorumille rekisteröitynyttä nimimerkkiä, riippumatta siis siitä, onko ko. nimimerkki itse äänioikeutettu vai ei. Lyhyehköt perustelut omille äänestyspäätöksille (esimerkiksi sulkuihin kunkin äänestetyn nimimerkin perään) ovat toivottavia.

  3) Omaa nimimerkkiä ei saa äänestää. Myös äänten kaupustelu "äänestäkää minua, niin minä äänestän teitä" -tyyliin on hylkäyksen uhalla kielletty.

  4) Jokainen foorumilainen saa äänestää vain yhdellä nimimerkillä, vaikka jollakin sattuisi esim. kakkosnikki täällä olemaan. Mikäli myöhemmin paljastuu tai on erittäin painavia syitä epäillä, että joku foorumilainen on äänestänyt useammalla kuin yhdellä nimimerkillä, niin kaikki tämän foorumistin äänet hylätään.


  Pisteytys ja tulostenlaskenta:


  1)
  Gaalassa äänestetään kymmentä ansioituneinta foorumilaista. Pisteenlasku on seuraavanlainen:

  1. 10p.
  2. 9p.
  3. 8p.
  4. 7p.
  5. 6p.
  6. 5p.
  7. 4p.
  8 3p.
  9. 2p.
  10. 1p.

  Jokainen äänestäjä asettaa siis mielestään kymmenen parasta Matkapuhelinfoorumin kirjoittajaa paremmuusjärjestykseen. Kirjoittajia ei siis saa asettaa tasasijoille, vaan jokaiselle on annettava yksilöllinen sijoitus sijan 1. (10 pistettä) ja 10. (1 piste) väliltä. Muitakin ansioituneita (mutta ei pisteille päässeitä) nimimerkkejä saa toki listassaan näin halutessaan luetella, mutta nämä tulee mainita selvästi erillään 10 parhaan äänestyksestä.

  2) Lopullisissa tuloksissa julkaistaan sekä kunkin nimimerkin saama yhteispistemäärä, joka ratkaisee Vuoden Foorumilaisen tittelin sekä lisäksi mahdollisesti saavutettujen ykkössijojen määrä. Systeemi on siis identtinen esimerkiksi televisiosta tutun Vuoden Urheilija -gaalan kanssa.

  3) Jos joku käyttäjä on vaihtanut nimimerkkiä kesken foorumiuransa ja saa ääniä myös aiemmin käyttämälleen/käyttämilleen nimimerkeille, niin kaikki annetut äänet voidaan pyynnöstä yhdistää kyseisen käyttäjän nykyisen nimimerkin alle. Mikäli siis joku Matkapuhelinfoorumin käyttäjä on tilanteessa, että on saanut itseään koskevia ääniä useammalle eri nimimerkille, niin kyseisellä käyttäjällä on mahdollisuus ilmoittaa asiasta (ja tarvittaessa myös Gaalan ylläpitäjän hyväksymällä tavalla velvollisuus todistaa todella omanneensa ko. aiemmat nikit) tässä viestiketjussa. Näin aiempien nimimerkkien saamat äänet voidaan laskea kyseisen käyttäjän nykyiselle nimimerkille.

  4) Mikäli useampi nimimerkki päätyy lopullisissa pisteissä ykkössijalla tasoihin, niin saavutettujen ykkössijojen määrä ratkaisee Vuoden Foorumilaisen arvonimen. Mikäli myös ykkössijat ovat tasan, niin kakkossijojen määrä ratkaisee. Ja mikäli nämäkin ovat tasan, niin ratkaisu löytyy saavutettujen kolmossijojen jne. perusteella. Muista kuin ykkössijasta ei mahdollisia sijoituksia lasketa kuin ykkössijojen suhteen; mikäli nämäkin ovat tasan, niin nimimerkit päätyvät jaetulle sijalle.

  5) Mikäli äänestäjä listaa kymmenen nimimerkkiä ilman sijoituksia, niin ensimmäisen mainitun nimimerkin katsotaan olevan ykkössijalla jne. Vuoden Foorumilainen Gaalan pisteenlaskijalla on myös oikeus oman harkintansa mukaan sulkea tulostenlaskusta ulos kaikki sääntöjenvastaisella tavalla tahi muuten liian epämääräisesti annetut äänet. Tämä sääntö koskee siis tapauksia, joissa ei ole selvästi eroteltavissa edes äänestäjän antamaa kymmenen parhaan listaa.

  6) Mikäli äänestyksessä on havaittavissa todella selkeää ja laajamittaista taktikointia, voidaan koko äänestystulos hylätä.


  Aikataulu:


  1)
  Vuoden Foorumilainen Gaalan äänestysaika alkaa tämän viestin lähettämishetkestä. Äänestysaikaa on kesäkuun 16. päivään kello 24:00 asti.

  2) Vuoden Foorumilainen Gaalan viralliset tulokset julkaistaan Matkapuhelinfoorumin vuosipäivänä keskiviikkona 18. kesäkuuta. Tarkempi ajankohta ja systeemi ilmoitetaan myöhemmin.

  3) Gaalan järjestävä sekä pistelaskusta vastaava taho pidättää itselleen oikeuden aikataulun muuttamiseen, mikäli siihen perusteltua tarvetta näkee. Mahdollisesta aikataulumuutoksesta ilmoitetaan kuitenkin tässä viestiketjussa viimeistään kahta (2) vuorokautta ennen aikataulumuutosta.

  4) Omia ääniä ei saa editoida jälkikäteen - tai ainakaan näitä mahdollisia editointeja ei useimmiten huomioida, sillä tarkoituksena on laskea tuloksia pätkissä eikä kaikkia kerrallaan lopuksi.


  Eli tässäpä säännöt. Nyt ei kun kaikki äänioikeutetut ja asiasta kiinnostuneet äänestämään Vuoden Foorumilaista!  Edit: Vajoaminen alaspäin estetty /Jussi
   
 2. Blue Joker Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  23/11/02
  Viestit:
  6931
  Tykkäykset:
  11
  Puhelinmalli:
  Monta
  1. sovelias
  2. Esa Isopahkala (saahan häntäkin äänestää?)
  3. Aero
  4. Ewert Oktan
  5. ebo
  6. adapter
  7. veppis
  8. Hiisty
  9. personal jesus
  10. AM

  En ehtinyt keksii hyviä perusteluja! ;), vaikka ne olikin toivottavia.

  Olisi ollut paljon helpompaa jos olisi pitänyt pistää vain TOP5.
   
 3. zonem

  zonem Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/02
  Viestit:
  1952
  Tykkäykset:
  0
  1. Bluutooth :: Hauskoja ja mukaansatempaavia kirjoituksia
  2. djj :: Jos on väärässä, ei piilottele sitä..
  3. sovelias :: -||-
  4. conda :: Hauska ja hyvä kirjoittaja
  5. ewert oktan :: Reilut kirjoitukset huumorilla höystettynä
  6. ebo :: Asiantunteva, asiarikkaat jutut, myös Tietokone-lehden softa-osiossa
  7. hiisty :: Hauska, jutuissa huumoria
  8. aero :: Asiansatunteva
  9. Jollemi Viisas ;)
  10. AM :: Hmm.. älykäs tms..

  Laitan perusteluja myöhemmin..

  Edit: perustelut lisätty..
   
 4. djj Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/03
  Viestit:
  2742
  Tykkäykset:
  0
  1. sovelias
  2. Jollemi
  3. Bluutooth
  4. Ewert Oktan
  5. Hiisty
  6. veppis
  7. personal jesus
  8. Blue Joker
  9. Jussi
  10. niskalaukaus

  Yritän niitä perustelujakin jossain vaiheessa laittaa, noissakin oli jo tarpeeksi tekemistä! ;)
   
 5. Jollemi

  Jollemi Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  13/8/02
  Viestit:
  10518
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kaikenlaisia kapuloita
  1. sovelias (mitäpä sovelias ei tietäisi? Foorumin asiantuntevin ja avuliain ihminen)
  2. Jussi (Jussi on hyvä pitämään kuria ja ei myöskään hermostu turhista, osaa hyvin perustella mielipiteensä. Foorumin eliittiä niin kuin kerran tuli mainittua)
  3. tanjuzka (tanjuzka on nähnyt vaivaa foorumin miitin järjestelyissä, hyvä moderaattori, hyvä keskustelija ja myöskin matkapuhelinmyyjänä on kännyköiden asiantuntija)
  4. adapter (adapter näki vaivaa viime vuotisen foorumin miitin järjestelyissä, hyvä moderaattori, hyvä keskustelija ja myöskin matkapuhelinmyyjänä on kännyköiden asiantuntija)
  5. tumbeliina (teki meille kaikille halukkaille nämä hienot foorumin paidat ja on hyvä keskustelija :)
  6. Saukki (näki vaivaa foorumin paidan suunnitelemisessa)
  7. Blue Joker (kännykkä asiantuntija ja matkapuhelininfon arvostelujen tekijä)
  8. personal jesus (asiantuntija tietokone ja kännykkä asioissa ja auttaa kykyjensä mukaan, hyvä keskustelija)
  9. Janisku (hyvien keskustelujen aloittelija ja hyvä foorumin kauppamies. En muistaisi että olisi koskaan vajonnut keskusteluissa haistattelemaan. Huumorimiehiä :)
  10. Cannonball eli Arska ("harvat meistä on rautaa, niin moni taipua saa". Kukaan muu ei ole niin hyvä pitämään omat mielipiteensä painostuksen alla ja myöskin jaksaa niitä mielipiteitänsä perustella. Puhelintorin ahkera käyttäjä :)

  Perustelut on suluissa nimen jälkeen niin kuin varmasti olette jo huomanneet.

  Ei ollut ollenkaan helppoa koota tälläinen lista kaikista mahtavista tyypeistä joita täällä on. Ei saa missään nimessä loukkaantua jos omaa nimeä ei listassa ollut.
   
 6. --- Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1690
  Tykkäykset:
  1
  1. Jussi. Tällaisia pitäisi kaikkien olla, mutta valitettavasti eivät ole.
  2. Sovelias. Puhuu asiaa, myöntää mokansa.
  3. Adapter. Melkein Jussi.
  4. Personal Jesus. Asiahemmo.
  5. Hiisty. "Tavallinen Suomalainen mies".
  6. Bluutooth. Jaa miksi? Miellyttää vaan.
  7. Bird. Auttoi ystävää hädässä.
  8. Janisku. Vitsejä tosikkofoorumissa.
  9. Mantere. Joutui nyt tarpeettoman alas mutta asiahemmo tämäkin.
  10. Jollemi. Sinäkin jouduit vähän turhan pienille sijoille.
   
 7. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  1. Sovelias
  2. Hiisty
  3. Jussi
  4. Itse iso Esa
  5. Jukra
  6. Nusnus
  7. Tanjuzka (edit nicki korjattu)
  8. Yellow
  9. Adapter
  10. Jollemi

  Ps. Monia loistavia persoonia vielä löytyy, mutta eipä noita mitenkään saa kaikkia tohon mahtumaan..
   
 8. Saukki Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2966
  Tykkäykset:
  0
  1. Sovelias
  2. Jussi
  3. Tanjuzka
  4. Jollemi
  5. NusNus
  6. Bluutooth
  7. Tumbeliina
  8. Mantere
  9. Bird
  10. Jace

  Niin paljon on mahtavaa sakkia että aika vaikea tehdä listaa, varsinkin järjestystä, monta muutakin nimeä olisi halunnut listaan sisältä... paljon muitakin mahtavia on jotka eivät vain listaan sopineet...
   
 9. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  On tämä todella hankalaa. Kun rupesin listaamaan "hyviä tyyppejä" niin huomasin äkkiä että täällä on yli sata nickiä, joille olisi perusteita antaa pisteitä. Kuitenkin kymmenen on valittava, ja nekin järjestykseen. Omasta puolestani arvostan sitä, että vaikka ollaan eri mieltä niin ollaan sitä reilusti - kiukuttelijt eivät menesty. Asiapitoisuuden ja "yhteisöllisen rupattelun" tasapaino (ehh, paraskin puhumaan...), selkeä oma "anti" foorumille eikä "joo, oon samaa mieltä" -viestit tms. "suoraselkäisyys" ovat myös olleet omilta osiltaan olleet jonkinasteisina valintaperusteina. Listasta puuttuu paljon nimiä, se että joku puuttuu ei suinkaan tarkoita etten pitäisi hyvänä kirjoittelijana. Nämä nickit vain nousivat omissa ajatuksissani pinnalle:

  Sovelias (No mitä? Perustelut? Käytä hakua.)
  Jollemi (Heh, huomasin että olit muistanut minua samalla sijoituksella mutta tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, sillä luonnostelmani oli tehty jo ennen tuota. Pohojaalaanen, mielestäni hyvin selväjärkinen, looginen ja ennenkaikkea sellainen henkilö jonka mielipiteet ovat perusteltua tavaraa ja "rehellisiä". Vaikka kaikkia soveliaan juttuja ei jaksa lukea, niin Jollemi on yksi niistä keiden kaikki viestit luen.)
  Bird (Bird on älykäs. En tiedä tahallisuudesta, mutta jostain syystä löydän kirjoituksista usein piilotettua komiikkaa, nasevia piilopiikkejä, kielellistä taitoa sekä hyvä ajatuksia - paljon. Myös kesksutelun jaloa taitoa, hyviä perusteluja - joskus liiankin syvällistä pohdintaa (kas, elämä on mitä on, eikä kaikkea tarvitsekaan pienen ihmisen ymmärtää ;o) mutta kuitenkin hyviä mietteitä ja ennenkaikkea mielestäni esiintuotu ajattelutapa hyvin samankaltainen kuin omani.)
  veppis (Veppis on käsite. Ilmeinen (tutulta tuntuva) mahdottomuus myöntää olevansa edes joskus väärässä, mutta sitähän voi aina "paikata" hyvällä selityksellä asiasta. Kärkäs kertomaan oman mielipiteensä tavalla, ettei siitä jää juurikaan epäselvyyksiä - mikä tietysti on hieno juttu ettei toisten osapuolten tarvitse arvailla missä mennään. Kuitenkin "reilua" peliä.)
  Ammattilainen (Nimi miestä myöden, nickiksi sopisi toki myös radiolinja-Ammattilainen. Mustakeltaisista (ei SaiPa silti) laseista huolimatta paljon hyviä ja asiallisia juttuja. Jorinoista paistaa myös läpi se, että ikää on hieman keskiarvoa enemmän.)
  ebo (ebon usein pitkiäkin juttuja on mukava lueskella. ebo kuuluu myös siihen porukkaan, jolta voinee kysyä melkein aiheesta kuin aiheesta, vaikka tosin joskus joutuu kaivamaan tekniikankielen sanakirjaa esille. Mielestäni myös hyvää alan eteenpäinvientiä kyseenalaistamalla nykytilannetta.)
  djj (Paljon hyvää tarinaa. Mielestäni myös "ilmeikästä" tekstiä jota on mukavaa lukea sekä mukavaa jutustelua / keskustelua eikä pelkkää tiukkaa asian ytimessä pysymistä.)
  puh (Hyvin samantyylinen kuin djj, jouhevaa osallistumista keskusteluun kuitenkin siltä tarpeettoman paljon erottumatta vaikka onkin hyviä mielipiteitä. Mukavaa luettavaa.)
  Edi (Haa! Minulla ei ole hajuakaan miksi luen kaiken kirjoittamasi, mutta haistan niiden läpi selvästi aidon humoristin... Loistavia juttuja, tämä hemmo saisi mielestäni kirjoitella enemmänkin. Kuten myös Ammattilainen, ikää taitaa olla enemmän kuin valtaosalla käyttäjistä?)
  Aero (Asiaa. Ja paljon. Tietenkin alalla työtä painavana ajan hermolla tuotteissa sekä niiden featureissa. Kun näin (tosin kilpailijan) mainoksen jossa liikkeen juipit sulkivat ovensa, laittoivat valot pois ja alkoivat itse työpäivän päätteeksi nautiskella myymistään elektroniikka-alan tuotteista, tuli mieleeni Aero. Heh.)
  nhk_ (Höpinää oikeastaan aiheesta kuin aiheesta. Kokonaisuus on viihdyttävää luettavaa ja myös perusteluja sekä selvää keskustelutaitoa heittämällä palloa aina toiselle osapuolelle.)
   
 10. arivi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  8
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Vaikeaa, niin vaikeaa.....

  01.Jussi
  02.sovelias
  ( Kaksi ensimmäistä ovat hyviä keskustelijoita eivätkä pahemmin hermostu vastapuolen, lievästi provosoivasta kirjoitustyylistä :)
  03.personal jesus osallistuu aktiivisesti keskusteluun.
  04.veppis, asiantuntemusta ja joskus myös kritiikkiä positiivisesti.
  05.aero
  06.tanjuzka
  07.mobben
  ( Kolme edellistä edustaa positiivisesti kauppiaiden kirjoa )
  08.niskalaukaus, tyyliä ja asennetta.
  09.tumbeliina, vähän esillä, mutta näkyvästi (paidat :)
  10.Esa Isopahkala, tyylikkäästi taustalla, ei turhia höntyile. Puhuu vähän, mutta asiaa.

  No niin, olipas terveellinen kokemus. Tuli karsittua omia ennakkoluuloja ja muistiin tarttuneita asioita. Ja kuten tuolla aikaisemmin on todettu, niin kyllä tähän listaan sopisi kymmeniä käyttäjiä.
   
 11. nhk_ Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2682
  Tykkäykset:
  0
  1. Sovelias
  2. Jussi
  3. Jollemi
  4. Veppis
  5. Bird
  6. Adapter
  7. Esa Isopahkala
  8. Bluutooth
  9. Tanjuzka
  10. Ewert Oktan

  Kuinka näitä nyt sitten laittaa järjestykseen, kun kaikille pitäisi antaa suuria lukuja... Liian vaikea tehtävä...
   
 12. Xaeron

  Xaeron Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2505
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 4S
  1. sovelias
  2. Esa Isopahkala
  3. Yellow
  4. Canis lupus
  5. Bluutuuth
  6. Jace
  7. Jussi
  8. Adapter
  9. Tanjuzka
  10. Aero
   
 13. Thelmi Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3054
  Tykkäykset:
  1
  1. Sovelias
  2. Tanjuzka
  3. Aero
  4. Personal Jesus
  5. Iso Esa
  6. Adapter
  7. Bluutuuth
  8. Jussi
  9. Bird
  10. Yellow

  sori, mutta listalle mahtuis niin monta muutakin, mutta tässä mielestäni top ten.
   
 14. Marjo. Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/12/02
  Viestit:
  781
  Tykkäykset:
  16
  Puhelinmalli:
  Xperia XZs
  Vaikea listata paremmuusjärjestykseen, mutta suunnilleen tässä järjestyksessä tuli nimiä mieleen, niin eiköhän sekin jotain kerro... Perusteluja ei ole nyt juuri aikaa kaikille sorvata, niin jätän sitten kaikki kertomatta...

  1. sovelias
  2. Jussi
  3. Jollemi
  4. Bluutooth
  5. Yellow
  6. adapter
  7. ebo
  8. nhk_
  9. personal_jesus
  10. Saukki
   
 15. Nemesis-88 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  19   0   0

  Liittynyt:
  18/2/03
  Viestit:
  5654
  Tykkäykset:
  17
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 1020
  Järjestystä en osaa sanoa, mutta tässä on(ehkä) topten:

  Mäksä
  Yksiviestisaapunut
  Esa Isopahkala
  Jussi
  Sovelias
  ZONEMAN
  nhk_
  Bluutooht
  Aero
  Ammattilainen
   
 16. Tanjuzka

  Tanjuzka Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  3338
  Tykkäykset:
  11
  Puhelinmalli:
  Iphone 7
  1. Jussi (Aina avulias, positiivinen, järkevä ihminen, loistava kirjoittaja)
  2. Jace (Asiallinen sekä järkevä, sekä kirjoitukset että ihmisenä)
  3. Bluutooth (Mahtava ihmispersoona)
  4. Veppis (Pelkkää asiaa)
  5. jkarhu (Huoltoalan todellinen asiantuntija, joustava)
  6. Flyer (Asiallinen sekä järkevä kirjoittaja)
  7. Mantere (Moderaattoriystävä, josta tuli sydänystävä)
  8. Esa Isopahkala (Esalle Kiitos foorumista)
  9. Tumbeliina(Ihana ihminen, kiitos paidoista)
  10. Tuutinen (Naisenergiaa, hyviä mielipiteitä/ajatuksia)
   
 17. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  1. Jace (Pitkäaikainen ystävä, ikuinen kiistelykumppani foorumilla)
  2. Jussi (Rauhallinen ja asiallinen moderaattori, paljon asiaa)
  3. Esa Isopahkala (Saamme kiittää Esaa tästä foorumista. Loistava nettikauppias ja nykyisestä uraputkestani voin kiittää Esaa)
  4. Tanjuzka (Naisenergiaa foorumilla, asialliset jutut ja kova järjestelemään.)
  5. Aero (Pitää meidän peruskauppiaiden puolia.)
  6. jukra (Pitkäaikainen foorumin käyttäjä, hyvä keskustelija)
  7. lemon (Paljon tietämystä asioista.)
  8. Bluutooth (Rauhallinen ja hyvä keskustelija)
  9. Blue Joker (Nuoresta iästä huolimatta hyvä kirjoittaja ja tietoa löytyy.)
  10. Arska (Arska on rautaa...)
   
 18. Sunny boy

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  875
  Tykkäykset:
  0
  Vaikea on laittaa paremmuus järjestykseen.

  1. Jussi
  2. Sovelias
  3. Jollemi
  4. Aero
  5. Bird
  6. Blue Joker
  7. Esa Isopahkala
  8. adapter
  9. tanjuzka
  10. personal jesus
   
 19. kielipoliisi

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/12/02
  Viestit:
  879
  Tykkäykset:
  0
  1. Jussi
  2. Bird
  3. Jollemi
  4. Kotkis
  5. Yellow
  6. nhk_
  7. äet
  8. AM
  9. Nica
  10. Conda
  ---

  Jussi osaa ilmaista ajatuksensa ja perustella ne. Lisäksi hän omaa ajatusmaailman, jossa ei sorruta tekopyhyyksiin.

  Bird kirjoittaa asiallisesti ja asiantuntevasti sekä myös hyvin perustellen.

  Muista listatuista sen verran, että olette joko asiallisia, selkeitä tai muuten vaan mielenkiintoisia kirjoittajia.
   
 20. Omenanraato

  Omenanraato Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/12/02
  Viestit:
  20122
  Tykkäykset:
  876
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+ 16GB Silver
  1:Sovelias ehdottomasti (tietoa enemmän kuin koko muulla foorumilla yhteensä)
  2:Conda (todella mukavan oloinen heppu)
  3:Bluutooth (tietää asioista ja aina kiehtonut hänen nickkinsä ja avatarinsa)
  4:Jollemi (myös asiantunteva henkilö)
  5:Blue Joker (makel90) ("nokia ammattilainen" ja nuoreksi miehen aluksi tekee loistavaa jälkeä matkapuhelininffoon)
  6:Aero ("samsung asiantuntija sekä varmasti mukava puhelin kauppias)
  7:Esa Isopahkala (erittäin mukava heppu ja puhuu foorumilla vain aisaa kun on puhuakseen)
  8:Jussi (loistava mode)
  9:veppis (mode joka pitää kuria :)
  10:Djj (myös mukava tyyppi kuten monet muutkin täällä)
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju